Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 22, 2012, 11:41 AM   #1
fernando.kreutz
macrumors member
 
Join Date: Mar 2010
Location: brazil
Persistent WiFi + iOS6

Hi

I've noticed that persistent wifi is no longer working on my iPod Touch since iOS 6. Before, it would fetch e-mail and Facebook/Twitter updates, and the wifi icon would stay lit always.

Now, it doesn't fetch stuff anymore and wifi is always off when I turn screen on, then 2 seconds later, wifi is on again. Then it fetches stuff.

WTH happened?
__________________
MacBook Pro MB985 - 120gb Force 3 - 8gb DDR3 - iPod Touch 4g 32gb - AirPort Extreme + seagate 500gb - LG Optimus 2X
fernando.kreutz is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 22, 2012, 07:07 PM   #2
foksie
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Unhappy bad wifi on 4S and iOs6

Hello You all, I'm a iPhone 4S user and I've also experience the bad wifi reception after the update to iOs6, also noticed that battery life is not as long as on 5.1.1. I tried everything, reset the network settings, reset the router, used another router etc, etc, nothing satisfied me and I'm sure that the problem is on iOs6, hope that there soon will be an fix or update to solve this BUG, must say that I've did not have this error on the beta version? Strange?
foksie is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 22, 2012, 08:57 PM   #3
ParagJain
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by fernando.kreutz View Post
Hi

I've noticed that persistent wifi is no longer working on my iPod Touch since iOS 6. Before, it would fetch e-mail and Facebook/Twitter updates, and the wifi icon would stay lit always.

Now, it doesn't fetch stuff anymore and wifi is always off when I turn screen on, then 2 seconds later, wifi is on again. Then it fetches stuff.

WTH happened?
I've observed this on my iPad wifi version; I had put a separate query regarding the same but, no response was received. Hope we are able to get solutions on this one. the problem seems to be the same.
ParagJain is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 22, 2012, 10:29 PM   #4
mikkker007
macrumors member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Queensland, Australia
The first few days my wifi was a hit and miss affair. Now (unexplaineably)
works fantastic..Battery performance has suffered A LOT.... (iP4, BTW) However, I just ran a 3G speed test, DL was an awesome 5.98mbps! before iOS6 the best I managed was 2.79mbps. ( measured in the same place, same time of the Day). iP5 ordered, hopefully be here soon, Im Hanging to get my claws on it!!
mikkker007 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 24, 2012, 01:16 AM   #5
fernando.kreutz
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Mar 2010
Location: brazil
I think I got a Fix.

I've reseted all settings trough Setup > General > Reset > Reset All Settings.

I'll do some more testing, but I was able to locate the iPod trough Find my iPhone when it was locked, so the wifi must be active. This fix is simple and does not erase data, so...
__________________
MacBook Pro MB985 - 120gb Force 3 - 8gb DDR3 - iPod Touch 4g 32gb - AirPort Extreme + seagate 500gb - LG Optimus 2X
fernando.kreutz is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 6

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:51 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC