Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 12, 2012, 06:56 PM   #1
Brad02
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
AT&T just kicked on LTE in Louisville, KY

AT&T just kicked on LTE in Louisville, KY. Pretty good speeds to start
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	306
Size:	200.2 KB
ID:	376899  
Brad02 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 07:03 PM   #2
TSKY74
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2012
Nice! Lexington still doesn't have LTE for AT&T.
TSKY74 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 07:05 PM   #3
tymaster50
macrumors 68030
 
tymaster50's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: New Jersey
i really don't know why I feel like I saw this thread before. Must be deja vu.
tymaster50 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 07:15 PM   #4
Brad02
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Thread was just posted about Colorado. Lol
Brad02 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 07:28 PM   #5
AFDoc
macrumors 68000
 
Join Date: Jun 2012
Location: Colorado Springs USA for now
Glad to hear it.
AFDoc is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 09:40 PM   #6
atpatter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2008
I just noticed this too. It's about time! I am getting 25 down right now where I am. The real test will be tomorrow when I go to work downtown. AT&T 3G service in downtown Louisville is awful, hopefully LTE will be much better.
atpatter is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 09:44 PM   #7
LapsangSouchong
macrumors 65816
 
LapsangSouchong's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: the burrows
Cool! Did AT&T send you any kind of message before or did you just notice it?
__________________
I wish my lawn was emo so it would cut itself.
Air, Imac, Black/Slate iPhone 5 (GSM)
LapsangSouchong is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 09:53 PM   #8
atpatter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2008
I just noticed the LTE at the top of my phone before WiFi auto connected. At first I thought I was just seeing things. I turned off WiFi and there it was.

They are actually a little early. It wasn't supposed to go live until December.
atpatter is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 13, 2012, 07:42 AM   #9
Brad02
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by atpatter View Post
I just noticed the LTE at the top of my phone before WiFi auto connected. At first I thought I was just seeing things. I turned off WiFi and there it was.

They are actually a little early. It wasn't supposed to go live until December.
I'm not going to complain. I am just glad the speeds are faster than Cincy. The speeds I was getting there were terrible.

I'm getting really good speeds at home and at work today. Getting around 35-45 at work. Tested this morning at my house and got this. Obviously later in the day it will be slower due to congestion.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	11
Size:	187.2 KB
ID:	377045  
Brad02 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 13, 2012, 09:14 AM   #10
mjpearce023
macrumors 6502
 
Join Date: Jul 2012
Yeah they kicked it on in Little Rock AR a couple weeks ago and I am loving it. The speeds are great and it doesn't affect my battery any worse than the HSDPA+. I was shocked that I still got about the same battery life with LTE. Only problem is I usually only use 1 GB per month but I've used 2 GB in 2 weeks with LTE. It was my fault though because I turned Wifi off because LTE is faster than my Wifi. I will have to go back to using Wifi at home for now.
mjpearce023 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 13, 2012, 05:47 PM   #11
griefrev
macrumors member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Louisville, KY
I noticed that it was kicking in and out in my part of town last night, but today it was solid LTE all the time.
griefrev is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: AT&T kicked me off 4G after jailbreak? PatrickW98 Jailbreaks and iOS Hacks 21 Mar 27, 2013 09:30 PM
LTE in Louisville griefrev iPhone 1 Nov 13, 2012 04:13 PM
LTE not connecting on iPhone 5 with AT&T (iPad connects to LTE though) chasemay iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Sep 22, 2012 03:27 PM
AT&T LTE indicator not appearing in LTE-covered area thetaco25 iPhone 14 Sep 21, 2012 01:36 PM
I hit thecheckout button and got kicked out At&t site down snook911 iPhone 0 Sep 14, 2012 02:18 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC