Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 15, 2005, 05:58 PM   #1
thvudragon
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2005
Compressor: "Unable to connect to background process."

I keep getting this message when I try to use comrpessor. Does anyone know what it means exactly and how to fix it?

Thanks
thvudragon is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 15, 2005, 07:10 PM   #2
pdpfilms
macrumors 68020
 
pdpfilms's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Vermontana
Quote:
Originally Posted by thvudragon
I keep getting this message when I try to use comrpessor. Does anyone know what it means exactly and how to fix it?

Thanks
Crap, I've gotten this message before... what was it... what was it...

Try deleting the preferences (?).. that may have been it...

Permissions repair? Wouldn't hurt...

What version of compressor/did you get it with FCPStudio?
pdpfilms is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 16, 2005, 08:16 AM   #3
thvudragon
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2005
Quote:
Originally Posted by pdpfilms
Crap, I've gotten this message before... what was it... what was it...

Try deleting the preferences (?).. that may have been it...

Permissions repair? Wouldn't hurt...

What version of compressor/did you get it with FCPStudio?
lol, I'm not sure what you mean.

I have version 1.2.1
thvudragon is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 16, 2005, 08:55 AM   #4
asif786
macrumors 65816
 
asif786's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: London, UK.
Send a message via AIM to asif786 Send a message via MSN to asif786
i had thiS exact same problem yesterday but i managed to fix it..

question: have you recently installed VirtualPC?
__________________
nigella lawson is hot. no, really, she is.
macTV videocast
asif786 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 16, 2005, 11:36 AM   #5
mduser63
macrumors 68040
 
mduser63's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Salt Lake City, UT
Send a message via AIM to mduser63
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=93234
mduser63 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why does Mac OS say 3 users are connected to my shares? I'm the only one connected? alexreich Mac OS X Server, Xserve, and Networking 7 Oct 2, 2011 02:16 PM
compressor not connecting to background process michaelengel13 Digital Video 2 Mar 22, 2009 12:49 PM
"Unable to Connect to the Network _____" cheekybobcat iPod touch 0 Jan 15, 2008 08:57 PM
Compressor Problems: Unable to connect to background process BiikeMike Mac Applications and Mac App Store 1 Feb 10, 2007 10:51 AM
Compressor Error: Unable to Connect to Background Process MacBytes MacBytes.com News Discussion 2 Aug 11, 2005 12:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:25 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC