Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 17, 2013, 08:13 AM   #1
skippymac
macrumors 6502a
 
skippymac's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hampshire, UK
Malware on macrumors?

I was just browsing the post your last purchase thread and chrome seems to be blocking page 27

I didn't want to proceed just in case but here's what I got shown:
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-04-17 at 14.11.50.png
Views:	74
Size:	152.5 KB
ID:	408217

Just thought I'd post it here in case it's a real problem.
__________________
13" 2.4GHz 2010 MBP, 8GB RAM, 1TB HDD/128GB SSD
32GB Red Nexus 5 | 32GB Nexus 7 2012
skippymac is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 08:16 AM   #2
maflynn
Moderator
 
maflynn's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Boston
I'm getting this in Chrome but not in Safari
__________________
~Mike Flynn
maflynn is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 08:18 AM   #3
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Great Lakes State
A user must have posted in there with a URL that leads to a malicious site. We'll have to review the thread for it.
__________________
Magnificent Seventh
SandboxGeneral is online now   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 08:18 AM   #4
maflynn
Moderator
 
maflynn's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Boston
I removed the post that was causing the issue.
__________________
~Mike Flynn
maflynn is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 08:20 AM   #5
skippymac
Thread Starter
macrumors 6502a
 
skippymac's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hampshire, UK
Quote:
Originally Posted by maflynn View Post
I'm getting this in Chrome but not in Safari
Same here actually - a quick forum search for "**********" shows up 2 threads, the purchase thread and "is your wallpaper the same on all devices"

plus this thread now I would imagine.

Seems a little weird overall but I thought I'd put it on here nonetheless.

Quote:
Originally Posted by maflynn View Post
I removed the post that was causing the issue.
Great thanks, working fine on chrome now.
__________________
13" 2.4GHz 2010 MBP, 8GB RAM, 1TB HDD/128GB SSD
32GB Red Nexus 5 | 32GB Nexus 7 2012
skippymac is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 08:22 AM   #6
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Great Lakes State
Quote:
Originally Posted by maflynn View Post
I removed the post that was causing the issue.
Oh good. I can stop scouring for it now!
__________________
Magnificent Seventh
SandboxGeneral is online now   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 08:22 AM   #7
maflynn
Moderator
 
maflynn's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Boston
Yep, I removed all posts that had **********.
__________________
~Mike Flynn
maflynn is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 17, 2013, 09:38 PM   #8
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
I added the word to the censor list.

arn
arn is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC