Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 7

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 24, 2013, 10:14 PM   #1
TomH TX
macrumors member
 
Join Date: Oct 2010
Keyboard lag in iMessage ios7 beta2

Registered developer, have installed ios7b2 on both an iphone4, and an ipad2. Once I worked through some huge problems with iphoto on the ip4, only significant remaining issue is keyboard lag in iMessage. Anyone else experiencing this? Tried off/back on, and hard reset. When I send messages from the device, they do go out. Just the keyboard lag issue. I did do a search and could not find anything helpful. Thought I would ask on here before I try to report through the developers forum. Thanks.
TomH TX is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2013, 10:19 PM   #2
Jordan921
macrumors 68030
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bay Area
You didn't have the keyboard lag in beta 1?
Jordan921 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2013, 10:37 PM   #3
TomH TX
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Oct 2010
Not like this. Now there is a 5 second delay.
TomH TX is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 25, 2013, 12:04 AM   #4
Nanookfan
macrumors member
 
Join Date: Apr 2008
I've been running it on an iPad 2 a few hours and haven't notice keyboard lag yet. I did a clean install. I have however just had my first two Safari freeze ups. Other than that it's been fairly decent so far. Haven't gotten around to the phone yet.
Nanookfan is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 25, 2013, 12:28 AM   #5
Armen
macrumors 68000
 
Join Date: Apr 2013
messages app was freezing on me and the keyboard was lagging too until I turned off iMessage. Then I did a fresh install with iMessage turned on and the lag is all gone.
Armen is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 25, 2013, 12:35 AM   #6
rajravat
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2012
I had this problem on all places where keyboard was shown, did not have this in beta 1, running on a 4S, I had to switch iCloud off before it started working correctly
rajravat is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:45 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC