Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 8, 2007, 10:04 PM   #1
Vader
macrumors 65816
 
Vader's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: St. Louis, MO
Send a message via AIM to Vader
Nike + Serial # Differences?

I just got my Nike + two days ago, I as very excited. I bought it from someone on the forum. He said he got it from apple and never used it.

I used it yesterday and it worked alright besides it not being calibrated and it horribly underestimating my distance. Today my ipod crashed and froze up, I had to reset it. I looked at the serial # on the nike + things. Strange, the little thing you put in your shoe had a different serial than the receiver (receiver has same serial as appears on the box) that plugs into the ipod. I know the receiver is supposed to work with multiple transceivers, so this shouldn't cause the problem I am having, but it seems strange to me. The serial # on the box and receiver shows up on apple, but the one on the transceiver is rejected by apple.
Are these #'s supposed to mach up?

Last edited by Vader; Feb 8, 2007 at 11:19 PM. Reason: Mispelled Title
Vader is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2007, 04:25 PM   #2
Vader
Thread Starter
macrumors 65816
 
Vader's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: St. Louis, MO
Send a message via AIM to Vader
Last two workouts it has worked fine, that one workout must've been a fluke.
Still I wonder about the serial #'s though.
Vader is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 15, 2007, 08:06 PM   #3
Vader
Thread Starter
macrumors 65816
 
Vader's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: St. Louis, MO
Send a message via AIM to Vader
It had been working fine up until today. I was 5 minutes from finishing my workout, and my ipod crashed/froze again. Does anyone else experience this type of trouble? I am trying to figure out if my ipod is crappy, or if the nike + has a problem.
Vader is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 15, 2007, 08:24 PM   #4
Cybix
macrumors 6502a
 
Cybix's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Western Australia
Send a message via AIM to Cybix Send a message via Skype™ to Cybix
i dont have any issues with my two receivers and 1st / 2nd gen nano's.

got latest software/firmware installed on the nano?
__________________
Inverted Reality - apple, linux, r/c, tech
leopardtricks.com - Leopard tips and tricks!
visit the kitchenmac site www.kitchenmac.com
Cybix is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 15, 2007, 10:36 PM   #5
Vader
Thread Starter
macrumors 65816
 
Vader's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: St. Louis, MO
Send a message via AIM to Vader
I have a used nano 1st gen, latest firmware.
Vader is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 16, 2007, 01:19 AM   #6
Gamdoan
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2006
Location: Vermillion, SD
Send a message via AIM to Gamdoan
Serial #'s are different on mine as well, and I bought mine new in December. But it does its job, so won't be losing sleep over it.
__________________

•Black MacBook Core 2 Duo 2.0 GHz, 120 GB hard drive, 2 GB RAM, DL SuperDrive
•Black 8GB iPod nano (Second-Gen)
•JBL Creature II speakers

Gamdoan is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:19 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC