Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Notebooks > MacBook Pro

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 7, 2007, 07:40 PM   #1
brewno
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Location: Montreal, Canada
Send a message via MSN to brewno Send a message via Skype™ to brewno
KisMac on new MacBook Pro.

I have the new MacBook Pro "Santa Rosa" and I tried installing KisMac but it doesn't seem to work with the default settings. I even tried adding an USB (wbkg) wifi card, but no success. Anyone with better luck than me?
__________________

MacBook Pro 2.9GHz i7, iPad Mini 64Gb, iPhone 5S 64Gb, iPod 60Gb, iPod Hi-Fi, Apple TV 40Gb
brewno is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 12, 2007, 10:03 AM   #2
Fayler
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2007
Nope, I haven't been able to get it to work either. I'm not a terminal wizard so I can't do half of the stuff the trouble shooting guide tells me to do. I've only tried the Airport settings and I haven't bought a USB adapter to try yet. Has anyone found a solution?
__________________
The proud owner of a SR MBP 2.2 ghz/2 gigs ram/ 160 gB @ 7200 rpm/ 128 mb GF 8600m
Fayler is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 12, 2007, 12:50 PM   #3
icafe
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2006
Location: San Francisco, CA.
the latest version of kismac doesn't work with the new macbook pros and macbooks.

fortunately, this website has a version that does.

download link at the end of the article
http://uneasysilence.com/archive/2007/06/11146/
__________________
MacBook Pro 15" 2.2GHz Intel Core 2 Duo
icafe is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 28, 2008, 06:39 PM   #4
BVGuitarPlayer
macrumors regular
 
Join Date: Jan 2006
icafe, over a year later, I've found this post very useful. That build seems to work for my C2D (Santa Rosa) MBP. Thanks.
BVGuitarPlayer is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 29, 2008, 04:18 PM   #5
elmz
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2008
Personally, I gave up on Kismac. Look into BackTrack 3 with a supported external card. And if you have Parallels its even better.
elmz is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 29, 2008, 07:48 PM   #6
SolRayz
macrumors 6502a
 
SolRayz's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Ft. Lauderdale
Send a message via AIM to SolRayz
I'm running into the same issues and decided to go the Backtrack3 route. Installed no problem via vmware fusion yet Im having toubles installing vmware tools....argh

Anyone?
__________________
15" Unibody 2.8GHz, 4GB, 500GB Momentus XT
13" Blackbook 2.4GHz, 4GB, 250GB HD
"My goal is simply to try to make products that really are meaningful to people." Jonathan Ive
SolRayz is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 29, 2008, 09:23 PM   #7
coledog
macrumors 6502a
 
coledog's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Adirondacks
Send a message via AIM to coledog Send a message via Skype™ to coledog
How you get it to work?
__________________
.home. Q6600, 6gb, 714gb, GTX 285 OCX, 7 Ultimate
.on the go. Unibody Macbook 2.4, 4gb, 250gb ||
.tunes. iPhone 4 16gb ||
coledog is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 29, 2008, 03:21 PM   #8
sgtsak
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2008
VMware tools on Backtrack 3 final

I was running VMware 2.0 and tried to update the tools, I received a "/dev/cdrom" error, I ended up downloading the .iso files for the tools from VMware and mounting the .iso file and using tar to copy the files to the /tmp folder, then launched the VMware installer from there. It works but Backtrack still doesn't see the broadcom card.
SgtSak
sgtsak is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 29, 2008, 11:11 PM   #9
pianoplayer1
macrumors 6502
 
Join Date: Dec 2005
Location: New York
Does collecting packets work with the internal card on Backtrack?
__________________
Penryn Macbook Pro 2.5 -> 11'' Ivy Bridge Air
iPhone 2G -> iPhone 3G S⃣ -> Verizon 4S
pianoplayer1 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Notebooks > MacBook Pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Releases Battery Fix SMC Firmware Update for MacBook Air, MacBook Pro and Retina MacBook Pro MacRumors Mac Blog Discussion 55 Jun 18, 2014 11:39 PM
Kismac v0.3.3 doesn't scan mamuq OS X Mavericks (10.9) 1 Mar 19, 2014 03:23 PM
KisMac: How to use it? MacNoobGuy Mac Basics and Help 0 Sep 21, 2013 02:18 PM
2011 15 MacBook Pro vs 2012 15 MacBook Pro vs 15 MacBook Pro Retina maxwelltech Buying Tips and Advice 4 Aug 8, 2012 12:13 PM
Benchmarks for New 13-Inch MacBook Pro Beat MacBook Air, Previous MacBook Pro by 10-15% MacRumors MacRumors.com News Discussion 107 Jun 20, 2012 09:03 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC