Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac Pro

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 10, 2008, 11:48 PM   #1
jjahshik32
macrumors 603
 
Join Date: Sep 2006
Anyone here play WOW or COD4 on the ACD 30" on the mac pro in 2560x1600??

Just as what the title saids, I'm seriously thinking about getting a 30" ACD and I've already returned my 20" ACD and might sell the 23" ACD.
__________________
http://www.steve-yi.com
jjahshik32 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 11, 2008, 10:01 AM   #2
junior77
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2007
Location: Michigan
Yes, I play WoW, and intend to buy CoD4 for mac once it is available.

What specifically are you concerned about?

The computer and graphx card are adequate to play WoW at those resolutions, you won't max out at any time, but very seldom are you ~30fps, maybe in high lag cities. With all settings set to MAX, playing windowed mode I'm typically at 50fps.

Mac Pro 2.8GHz, 10GB Ram, Raptor 150GB, 8800GT
junior77 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 11, 2008, 01:32 PM   #3
jjahshik32
Thread Starter
macrumors 603
 
Join Date: Sep 2006
Quote:
Originally Posted by junior77 View Post
Yes, I play WoW, and intend to buy CoD4 for mac once it is available.

What specifically are you concerned about?

The computer and graphx card are adequate to play WoW at those resolutions, you won't max out at any time, but very seldom are you ~30fps, maybe in high lag cities. With all settings set to MAX, playing windowed mode I'm typically at 50fps.

Mac Pro 2.8GHz, 10GB Ram, Raptor 150GB, 8800GT
I'm thinking about picking up a 30" ACD today at the apple store and curious if I say I run wow on it, would it even go up that high in resolution?? Also if I do play WOW on the 30" I think I'll use the windowed mode.. does the windowed mode look stretched out as well on a 30" since there are so many pixels??
__________________
http://www.steve-yi.com
jjahshik32 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 11, 2008, 02:20 PM   #4
junior77
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2007
Location: Michigan
WoW can display the full resolution, 2560x1600. Just make sure you set the settings properly in game options menu.

In Windowed mode, it does not stretch. WoW will maintain the proper aspect ratio and just scale down to whatever size you want to fill the desktop.

Playing WoW on a 30" is great, especially when playing in windowed mode so that you can see your chat cliets, safari, or whatever...

The other option would be to have dual monitors, where one screen would be WoW, and the other would be your desktop.
junior77 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 11, 2008, 02:38 PM   #5
Hmac
macrumors 68020
 
Join Date: May 2007
Location: Midwest USA
I've been playing COD4 on my Mac Pro with 30" ACD at 1344x1024 with all the settings at "normal" and 4xAA. I haven't really tried any resolutions higher than than and haven't felt the need. That game is really amazing on a 30" ACD and I really believe it provides an advantage. I get frame rates between 45 fps and 78 fps. AVerage frame rate is 74, average minimum frame rate is about 48.
Hmac is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac Pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2560x1600 New Mac Pro deathspared Mac Pro 11 Mar 8, 2014 11:49 PM
Quad 30" ACD with Mac Pro - Picture macpro2000 Mac Pro 26 Dec 16, 2013 05:51 PM
Mac Pro 1,1 ACD 27" and option booting jay.w Mac Pro 2 Jun 19, 2012 01:13 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC