Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 4, 2008, 06:35 PM   #1
jkaz
macrumors 6502
 
Join Date: Feb 2004
Location: Upper Mid West
Back to My Mac, I can't get it to work

I've tried numerous times and in all configurations but have yet to see back to my mac work.

is there something basic that i'm missing? is everyone else able to get it to work as expected?

I'm going to look again at the basic tutorial but if someone has a tip list or a link i would very much appreciate it!

thanks!
jkaz is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 4, 2008, 11:20 PM   #2
Moof1904
macrumors 6502a
 
Join Date: May 2004
Good luck

There's an editorial in the July MacWorld about how Back to My Mac sucks and rarely works and when it does, it's seemingly random.
Moof1904 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 4, 2008, 11:34 PM   #3
twoodcc
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by Moof1904 View Post
There's an editorial in the July MacWorld about how Back to My Mac sucks and rarely works and when it does, it's seemingly random.
i've gotten it work before. it seemed to work fine for me
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 5, 2008, 08:41 AM   #4
jkaz
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Feb 2004
Location: Upper Mid West
somehow, i got it to work from my office to back home. i'm not sure that home back to my office is going to work as none of my office computers are showing up as shared locations on my home computer.

my home computer is connected from wire to router to cable modem.

my office computers are connected wirelessly through an airport.

i have a home computer on wireless airport as well and that computer is not showing up but that computer might be asleep.

is there a wireless setting somewhere i might need to fix that anyone can think of?

thanks!
jkaz is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 5, 2008, 11:14 AM   #5
twoodcc
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by jkaz View Post
somehow, i got it to work from my office to back home. i'm not sure that home back to my office is going to work as none of my office computers are showing up as shared locations on my home computer.

my home computer is connected from wire to router to cable modem.

my office computers are connected wirelessly through an airport.

i have a home computer on wireless airport as well and that computer is not showing up but that computer might be asleep.

is there a wireless setting somewhere i might need to fix that anyone can think of?

thanks!
mine has worked over wireless also. i can't think of anything that you need to do for it to work, besides turn it on in system preferences.

if you go into system preferences, under .Mac, and click on Back to my Mac, usually it will say if it's working properly
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to stream - can't get it to work? fstfrwrd Apple TV and Home Theater 5 Aug 21, 2008 09:51 AM
got a G3 from yard sale - can't get it to work! twoodcc PowerPC Macs 28 May 4, 2008 11:41 PM
I made a Flash Movie and I can't get it to work with iMovie.? tamsmummy Digital Video 3 Apr 7, 2008 12:02 AM
can't get it to work! Darkroom Mac Programming 4 Oct 31, 2007 05:06 PM
starting to regret switching to mac. i can't get ANYTHING to work. please help! d wade Mac Applications and Mac App Store 36 Jun 29, 2006 08:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC