Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac Pro

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 14, 2009, 09:43 AM   #1
JRod993
macrumors member
 
Join Date: Jul 2008
Mac Pro Setup

Post pics your Mac Pro Setups!!


I'll be getting a Mac Pro in a couple of weeks.
__________________
Apple freak!

Last edited by JRod993; Mar 14, 2009 at 10:38 AM.
JRod993 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 12:58 PM   #2
skyline r34
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego
Waiting for 2010 Mac Pro's

This is not the 2009 Mac Pro but I have the early 2008 3.2GHz Mac Pro but I'm saving up for a new Mac Pro that will be coming out in 2010, but for know I'm just going to upgrade my 512MB 8800GT to the 512MB ATi 4870 and adding some more storage and ram 4GB to 8GB but I don't know if I can use the 2009 Mac Pro hard drives the 640GB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s in my early 2008 model can anyone confirm this? I'm also planning to upgrade to a 30 inch LED Cinema when it's release.
__________________
2013 Mac Pro 2.7GHz 12-Core/16GB?DualD700

(SOLD) Mac Pro Mid 2010 2.93Ghz 12-Core/ATi 7970/32GB/2TB/Dual 27" Cinema Display

Last edited by skyline r34; Oct 9, 2010 at 10:28 AM.
skyline r34 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 01:00 PM   #3
Tallest Skil
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Location: 1 Geostationary Tower Plaza
Quote:
Originally Posted by skyline r34 View Post
...I don't know if I can use the 2009 Mac Pro hard drives the 640GB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s in my early 2008 model can anyone confirm this?
Any SATA II drive works in any Mac Pro.
Tallest Skil is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 01:01 PM   #4
skyline r34
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego
Quote:
Originally Posted by Tallest Skil View Post
Any SATA II drive works in any Mac Pro.
thanks
__________________
2013 Mac Pro 2.7GHz 12-Core/16GB?DualD700

(SOLD) Mac Pro Mid 2010 2.93Ghz 12-Core/ATi 7970/32GB/2TB/Dual 27" Cinema Display
skyline r34 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 05:10 PM   #5
JRod993
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by skyline r34 View Post
This is not the 2009 Mac Pro but I have the early 2008 3.2GHz Mac Pro but I'm saving up for a new Mac Pro that will be coming out in 2010, but for know I'm just going to upgrade my 512MB 8800GT to the 512MB ATi 4870 and adding some more storage and ram 4GB to 8GB but I don't know if I can use the 2009 Mac Pro hard drives the 640GB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s in my early 2008 model can anyone confirm this? I'm also planning to upgrade to a 30 inch LED Cinema when it's release.
Your pic looks cool!
__________________
Apple freak!
JRod993 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 05:18 PM   #6
Macpropro80
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2009
Heres mine.

2008
2.8ghz 8 core
4 gigs of apple ram
2x 2600 HD
30inch ACD
19 Inch Gateway display
15 inch dell display
bella pro edition keyboard for final cut pro
Logitech Revolution desktop mouse
bose companion 5 speakers
G-tech g-raid 2 hard drive
2x mybook hard drives, (IDk if you can see them in the pic)

Sorry for the low quailty pic, the only camera I own is a big nikon SLR and i didn't feel like taking it out and putting a lens on it, and then putting it back, so I used my macbook isight camera.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Photo 1.jpg
Views:	542
Size:	57.3 KB
ID:	162350  
__________________
Mac Pro, 2.8ghz 8 core; Launch power PC 7100/66; 20" intel imac (white); 2.4ghz mac book (white); 30" ACD; imac g3 strawberry
Macpropro80 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 05:40 PM   #7
Boneoh
macrumors 6502
 
Join Date: Feb 2009
Location: So. Cal.
Here is my home office. I have an old 19 inch on the left, on the right is a new 20 inch. I usually run VMware and Windows full screen on the right.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	_3142871.jpg
Views:	555
Size:	954.1 KB
ID:	162351  
Boneoh is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 06:52 PM   #8
NightwalkerUK
macrumors member
 
Join Date: Jan 2009
Here is my current setup which replaces my old G5.

08 Quad 2.8, 6 GIG RAM, 23"+20" ACD.
Access Virus Ti
M Audio KB
Creative 7.1 - soon to be replaced with some KRK Rokits
500 gig
320 gig x 3
Iphone 3G 16 gig
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_8358.jpg
Views:	583
Size:	1,017.9 KB
ID:	162361  

Last edited by NightwalkerUK; Mar 15, 2009 at 07:09 AM.
NightwalkerUK is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 08:33 PM   #9
Macpropro80
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by NightwalkerUK View Post
Here is my current setup which replaces my old G5.

08 Quad 2.8, 6 GIG RAM, 23"+20" ACD.
Access Virus Ti
M Audio KB
Creative 7.1 - soon to be replaced with some KRK Rokits
500 gig
320 gig x 3
Iphone 3G 16 gig
and the desk behind me has the dual 1.8 G5 which is for sale at the min.

I love the clean look of your set up. It looks very apple.
__________________
Mac Pro, 2.8ghz 8 core; Launch power PC 7100/66; 20" intel imac (white); 2.4ghz mac book (white); 30" ACD; imac g3 strawberry
Macpropro80 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 09:06 PM   #10
sochet
macrumors regular
 
Join Date: Nov 2006


KRK VXT6 monitors
Elektron Monomachine synth/sequencer
Universal audio DCS preamp
Apogee duet interface
CME bitstream midi controller
Mac Pro 2008 Octo core. 2 gigs of ram (gonna stick 4 more in there when I get back) 320gb hd (bottom right)

The screen is a 22 inch samsung, can't remember the model number (I'm away from home for a week)...oh and there's an Ipod touch there too.

Last edited by sochet; Mar 14, 2009 at 09:28 PM. Reason: left out details.
sochet is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 09:15 PM   #11
Eithanius
macrumors 6502a
 
Join Date: Nov 2005
Quote:
Originally Posted by sochet View Post

KRK VXT6 monitors
Elektron Monomachine synth/sequencer
Universal audio DCS preamp
Apogee duet interface
CME bitstream midi controller
Mac Pro (bottom right)

The screen is a 22 inch samsung, can't remember the model number (I'm away from home for a week)...oh and there's an Ipod touch there too.
I believe the Samsung 22" model is 226BW...?
__________________
For those who dislike Yosemite UI, Welcome to your worst nightmare...! Petition: Tell Apple how ugly Yosemite UI is...!
Eithanius is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 09:29 PM   #12
Macpropro80
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by sochet View Post


KRK VXT6 monitors
Elektron Monomachine synth/sequencer
Universal audio DCS preamp
Apogee duet interface
CME bitstream midi controller
Mac Pro 2008 Octo core. 2 gigs of ram (gonna stick 4 more in there when I get back) 320gb hd (bottom right)

The screen is a 22 inch samsung, can't remember the model number (I'm away from home for a week)...oh and there's an Ipod touch there too.
Do you have a recording studio hooked up to all of that? If so can i see a pic of the studio?
__________________
Mac Pro, 2.8ghz 8 core; Launch power PC 7100/66; 20" intel imac (white); 2.4ghz mac book (white); 30" ACD; imac g3 strawberry
Macpropro80 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 09:42 PM   #13
hotwire132002
macrumors 65816
 
hotwire132002's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cadillac, MI
Send a message via AIM to hotwire132002 Send a message via MSN to hotwire132002
Here's my video editing setup --

January 2008, 8-core 2.8Ghz, 10GB RAM, 6TB Internal Storage (4x 1.5TB Seagate), 3x 22" Acer LCD (Wall-mounted)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg.jpeg
Views:	586
Size:	252.7 KB
ID:	162382   Click image for larger version

Name:	2.jpg.jpeg
Views:	889
Size:	383.3 KB
ID:	162383   Click image for larger version

Name:	3-FINAL.jpg.jpeg
Views:	301
Size:	154.2 KB
ID:	162384  

Click image for larger version

Name:	4-FINAL.JPG.jpeg
Views:	1157
Size:	258.3 KB
ID:	162385  

Last edited by hotwire132002; Mar 14, 2009 at 09:43 PM. Reason: Images didn't attach on first post.
hotwire132002 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 09:57 PM   #14
tonywalker23
macrumors regular
 
Join Date: Dec 2003
Location: sc
Send a message via AIM to tonywalker23
2006 mac pro
quad 2.66
4 gb ram
4 hd's
samsung 940bw 19"
plantronics usb mic for my podcast

granted not the latest and greatest but still more than i need.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo.jpg
Views:	295
Size:	131.4 KB
ID:	162392  
__________________
My podcast: The Bible Podcast Open in iTunes
My Website: The Bible Broadcast www.preachertony.com
tonywalker23 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 09:59 PM   #15
Fomaphone
macrumors regular
 
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by hotwire132002 View Post
Here's my video editing setup --

January 2008, 8-core 2.8Ghz, 10GB RAM, 6TB Internal Storage (4x 1.5TB Seagate), 3x 22" Acer LCD (Wall-mounted)
what do you use for NTSC monitoring?
__________________
Live by the foma that make you brave and kind and healthy and happy.-- The Books of Bokonon
- 2009 Octad 2.66, 24GB, 4870- -MacBook Pro 2.66 i7, 8GB, 17" HD-
iPhone 3G S
Fomaphone is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 10:07 PM   #16
hotwire132002
macrumors 65816
 
hotwire132002's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cadillac, MI
Send a message via AIM to hotwire132002 Send a message via MSN to hotwire132002
Quote:
Originally Posted by Fomaphone View Post
what do you use for NTSC monitoring?
I have a couple NTSC monitors in a rack off to the side... I've been re-arranging some of my gear, so it's pretty empty at the moment... but here's a wider photo.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WithRack.jpg
Views:	1243
Size:	420.5 KB
ID:	162393  
hotwire132002 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 10:35 PM   #17
MovieCutter
Banned
 
MovieCutter's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Washington, DC


2.8Ghz Octo, 8800 GPU, 8GB RAM, 4TB HDD+23" ACD+2 FW800 Drobos Mac Pro that replaced my iMac as a media server/ripper/torrent machine. My new 2.93Ghz Mac Pro is coming this week to replace my primary edit suite.
MovieCutter is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 11:00 PM   #18
grue
macrumors 65816
 
Join Date: Nov 2003
Location: Melbourne, Australia
Quote:
Originally Posted by MovieCutter View Post


Heh… so there really are people who put their workstation on the desk.
__________________
Powered by rage and bitterness, the cleanest of all energy.
grue is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 14, 2009, 11:02 PM   #19
MovieCutter
Banned
 
MovieCutter's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Washington, DC
Quote:
Originally Posted by grue View Post
Heh… so there really are people who put their workstation on the desk.
I have a yellow labrador who sheds a LOT...so it's better if it's on the desk as opposed to on the floor to avoid it sucking up all the dog hair.
MovieCutter is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 15, 2009, 12:05 AM   #20
Macpropro80
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by hotwire132002 View Post
Here's my video editing setup --

January 2008, 8-core 2.8Ghz, 10GB RAM, 6TB Internal Storage (4x 1.5TB Seagate), 3x 22" Acer LCD (Wall-mounted)
How long have you been editing? Do you know what a commodore amiga 4000 video toaster is? I picked one up the other day, its the 1992 version of a mac pro.
__________________
Mac Pro, 2.8ghz 8 core; Launch power PC 7100/66; 20" intel imac (white); 2.4ghz mac book (white); 30" ACD; imac g3 strawberry
Macpropro80 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 15, 2009, 12:09 AM   #21
Macpropro80
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2009
High Quality Shot of my set up.

Also, though not really a mac pro, if this was 1992 it would be like one. This is my commodore amiga 4000 video toaster with highflyer expander. This this can run 8 NTSC monitors And it has 5 hard drives, not bad for 1992 tech. I have one cause it was the first non-linear video editing computer.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_0078.jpg
Views:	381
Size:	307.6 KB
ID:	162400   Click image for larger version

Name:	DSC_0080.jpg
Views:	206
Size:	234.6 KB
ID:	162401  
__________________
Mac Pro, 2.8ghz 8 core; Launch power PC 7100/66; 20" intel imac (white); 2.4ghz mac book (white); 30" ACD; imac g3 strawberry
Macpropro80 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 15, 2009, 12:10 AM   #22
alexbates
macrumors 65816
 
alexbates's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Georgia, USA
Quote:
Originally Posted by grue View Post
Heh… so there really are people who put their workstation on the desk.
And if you have a Mac Pro, its a good thing to show off. So why not get if off the floor where people can see it?
__________________
2009 MacBook Pro 13"- 2.53GHz iPad 2 16GB Black iPhone 3GS 16GB Black
Macrumors Scavenger Hunt: 0 points
Twitter
alexbates is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 15, 2009, 12:12 AM   #23
Macpropro80
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by alexbates View Post
And if you have a Mac Pro, its a good thing to show off. So why not get if off the floor where people can see it?
Im affraid it will break my desk, and one morning I will wake up and see my mac pro and my 30 inch apple cinema display on the floor ontop of my audio mixing linux box.
__________________
Mac Pro, 2.8ghz 8 core; Launch power PC 7100/66; 20" intel imac (white); 2.4ghz mac book (white); 30" ACD; imac g3 strawberry
Macpropro80 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 15, 2009, 12:29 AM   #24
hotwire132002
macrumors 65816
 
hotwire132002's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cadillac, MI
Send a message via AIM to hotwire132002 Send a message via MSN to hotwire132002
Quote:
Originally Posted by Macpropro80 View Post
How long have you been editing? Do you know what a commodore amiga 4000 video toaster is? I picked one up the other day, its the 1992 version of a mac pro.
I've been editing for the last 8 years or so... but yeah, I know all about the Amiga 4000 and Video Toaster! I still have an old Amiga 1000 somewhere... we used it as a titler at a TV station I used to work for. Not *quite* up to par with the 4000 and the Toaster rig, but it's still a nice piece of history.
hotwire132002 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 15, 2009, 12:54 AM   #25
thelongmorrow
macrumors member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Upstate, NY
Quote:
Originally Posted by Macpropro80 View Post
Heres mine.

2008
2.8ghz 8 core
4 gigs of apple ram
2x 2600 HD
30inch ACD
19 Inch Gateway display
15 inch dell display
bella pro edition keyboard for final cut pro
Logitech Revolution desktop mouse
bose companion 5 speakers
G-tech g-raid 2 hard drive
2x mybook hard drives, (IDk if you can see them in the pic)

Sorry for the low quailty pic, the only camera I own is a big nikon SLR and i didn't feel like taking it out and putting a lens on it, and then putting it back, so I used my macbook isight camera.
Reminds me of the movie sunshine... sooo.... bright....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sunshine.jpg
Views:	185
Size:	117.2 KB
ID:	162403  
__________________
2009 Mac Pro 2.66 Quad • 2008 MBP • Canon HV30 w/ Rode Mic • Iphone 3GS
thelongmorrow is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac Pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New/Old Mac pro 5,1 Drive setup? Marty62 Mac Pro 3 Feb 19, 2014 10:59 AM
My New Homebuilt PC + Mac setup (inspired by the New Mac Pro) slughead Community Discussion 28 Nov 9, 2013 03:39 PM
Photography Setup: Retina MacBook Pro vs. 2013 Mac Pro Blue Hour Buying Tips and Advice 13 Oct 28, 2013 08:24 AM
Best Mac Pro Setup of all time? maclover69 Mac Pro 31 May 16, 2013 04:53 PM
Mac Pro RAID setup gmehje Mac Pro 1 Sep 4, 2012 11:37 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:52 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC