Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 26, 2009, 08:41 AM   #1
ngenerator
macrumors 68000
 
ngenerator's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USG Ishimura
iPhone Capacity Bar showing 10GB of "Other"

Topic, what should I do? It won't let me sync, as there is only about 2GB of free space on it and my music and movies are well over that amount. Idk how the previous songs and videos got changed to "Other", and I would rather not have to restore and JB again, that'd be a pain. Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capacity Bar.png
Views:	29
Size:	21.7 KB
ID:	185064  
ngenerator is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2009, 05:10 PM   #2
ouimetnick
macrumors 68020
 
ouimetnick's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Beverly, Massachusetts
Send a message via AIM to ouimetnick Send a message via Yahoo to ouimetnick Send a message via Skype™ to ouimetnick
Re-connect and restore

Try disconnecting, restarting your computer and re-connecting on a different USB port. then If that doesn't work, restore you iPhone and set up as a new iphone, not from back up.
Hope this helps,
Nick O
__________________
ACMT
MacBook Pro 13" (Mid 2010) 2.4GHz C2D, 4GB RAM, 750GB HD; Mac Pro Mid 2007; various MacBooks; Power Mac G5; iPhone 4s; iPhone 5s
ouimetnick is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2009, 06:13 AM   #3
Gee
macrumors 65816
 
Join Date: Feb 2004
Location: London, UK
That's strange - I have exactly the same problem. I have 10.35GB of 'Other' listed on the phone, and all my music has disappeared.

OP, did resolve the issue? Did you just restore as the guy above suggested? I hope it's some rogue app writing enormous log files (hmmmm, skype?), and not my flash chips on the way out....
Gee is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2009, 09:47 AM   #4
ngenerator
Thread Starter
macrumors 68000
 
ngenerator's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USG Ishimura
Idk what it was, I didn't wait for the first reply before I just restored, then re-JB the phone. I'm not one to try restoring to a JB file, so I always start fresh as a "new phone." In the end, it's all back to normal, but it took at least an hour to get everything back from Cydia
ngenerator is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2009, 12:17 PM   #5
Gee
macrumors 65816
 
Join Date: Feb 2004
Location: London, UK
Mine's not jailbroken, so it's not related to that. Guess I'll just restore.
Gee is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2009, 01:28 PM   #6
ngenerator
Thread Starter
macrumors 68000
 
ngenerator's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USG Ishimura
Gee, did you update to 3.01? Mine did it after I updated for the SMS fix, so I'm assuming it has to be related to that.
ngenerator is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2009, 01:38 PM   #7
-aggie-
macrumors Demi-God
 
-aggie-'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Where bunnies are welcome.
Quote:
Originally Posted by ngenerator View Post
Gee, did you update to 3.01? Mine did it after I updated for the SMS fix, so I'm assuming it has to be related to that.
I don't think 3.0.1 itself would have anything to do with it. It's probably the mere fact of doing a restore as part of 3.0.1 that did it somehow.
__________________
Google with site:macrumors.com as a parameter.
DFU Mode
-aggie- is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2009, 06:11 PM   #8
Gee
macrumors 65816
 
Join Date: Feb 2004
Location: London, UK
Nope, still on 3.0
Gee is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 12, 2009, 02:55 AM   #9
Gee
macrumors 65816
 
Join Date: Feb 2004
Location: London, UK
Nope, still on 3.0
Gee is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 12, 2009, 09:24 AM   #10
ngenerator
Thread Starter
macrumors 68000
 
ngenerator's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USG Ishimura
Hmm, weird. Oh well, it's been fixed anyways

I'm pretty happy that it's so freaking easy to do a restore on this thing, just click a button and go play videogames for 15-30 mins. Thanks for your help everyone!
ngenerator is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone "Other" is WAY over capacity (5.6GB) KingMo iPhone 26 Apr 24, 2014 02:43 AM
iPhone 3G showing Apple "boot" logo, but not turning on fbagirov iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Apr 29, 2013 07:15 PM
iPhone: My iPhone is suddenly "over capacity" ? Beatbeckham Jailbreaks and iOS Hacks 2 Feb 21, 2013 02:42 PM
All iPads: The capacity bar in iTunes is showing 4.7 GB being used up by "Other" supermac96 iPad 17 Feb 11, 2013 09:23 PM
iPhone 5 "Lightning" Charger Showing Wear On Chip? W/Pics Jhawkfootball06 iPhone 2 Nov 28, 2012 04:47 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC