10.8.3 and the return of no connect...

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by fisherking, Mar 17, 2013.

  1. fisherking macrumors 68040

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    brooklyn
    #1
    up until 10.8.2, i had problems connecting to my 5ghz network (my GF's 2009 mbp never had this issue). it was fine in 10.8.2, but since updating to 10.8.3...the problem is back (timeout errors).

    anyone else? frustrating...
     
  2. Adomas macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2013
  3. fisherking thread starter macrumors 68040

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    brooklyn
    #3
    frustrating. was pleased to NOT have this problem (finally) with 10.8.2. wish i could pinpoint the problem...
     
  4. one1 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #4
    go into keychain access and delete the keychain for airport then reboot and connect to the network again, set it up. It's the equivalent of a bad cookie issue.
     
  5. Adomas macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #5
    Thanks! It helped :)
     
  6. fisherking thread starter macrumors 68040

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    brooklyn
    #6
    no fix here, still get timeout errors when i try to connect to my 5 network (but no problem with the 2.4 network)... :(
     
  7. fisherking thread starter macrumors 68040

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    brooklyn
    #7
    tried this a second time, rebooted, reset my modem and router, and seems ok... :cool:
     

Share This Page