2 Bugs plz confirm

Discussion in 'iOS 7' started by CosmoPilot, Sep 19, 2013.

  1. macrumors 65816

    CosmoPilot

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Location:
    South Carolina
    #1
    1. Try to copy a text message with a time in it and then paste it. For me, only the time gets copied...not the actual text message.

    2. After reading a new email, if I go back to the inbox, the blue dot doesn't disappear. If I go to a different app and then back to mail the blue dot goes away.

    Plz confirm this behavior.
     
  2. macrumors 68040

    Joined:
    Feb 6, 2009
    #2
    This works correctly for me. You have to hold down on the text message bubble itself, not directly on the underlined time. Then you get the normal black popup with the 'copy' option, and that successfully copies the whole message.

    The blue dot goes away for me when I look at a new message and then press 'back' to go to the inbox.
     
  3. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Alabama
    #3
    Nope, couldn't replicate any of those. Working fine for me here.
     
  4. thread starter macrumors 65816

    CosmoPilot

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Location:
    South Carolina
    #4
    Thanks, I've held the bubble down. I'll do a soft reset and see if that works.
     
  5. macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 20, 2012
    #5
    I'm able to duplicate it. Dammit!!
     
  6. thread starter macrumors 65816

    CosmoPilot

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Location:
    South Carolina
    #6
    A soft reset fixed the email issue. The copying of the text messages is quassi fixed! Meaning, a short message (example: "meet me at 5:00p.m.") is almost impossible to copy.

    On longer messages, I can tap and hold the bubble away from the time to get the copy option. On shorter messages, the bubble isn't big enough and it defaults to the calendar option.
     
  7. macrumors member

    Joined:
    Jul 10, 2013
    #7
    Anyone have issues in safari with the url field or cancel button not responding? If I close the app out and open it again it's fine. It's happened twice now
     
  8. macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #8
    if you have found bugs, please also report them to apple http://www.apple.com/feedback/iphone.html
    And i would also advise atleast keep "diagnostic and usage" enabled for first month, to get bugs fixed faster.
     

Share This Page