A different kind of video problem.

Discussion in 'iPod' started by PaRaGoNViCtiM, Mar 11, 2006.

  1. macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Location:
    PA
    #1
    I did a search and came up empty for an answer to my dilemma.
    Okay, I filled my iMac's HD to capacity tonite, causing a ton of problems with my apps. (but that's another story) Before all this happened, I was importing videos into iTunes constantly with no problems at all.
    During all this mayhem earlier, I kept getting messages saying "Cannot add to iTunes library free up space on startup disk."
    I have like 11GB free on my iMac HD now and when I attempt to import a video the same way I always have, it does NOT APPEAR in iTunes!! I go to add to library, and before it appeared right away, but now NOTHING, and It's in the right format, I use Handbrake and iSquint to encode to MPEG4. Anybody have any ideas??
     
  2. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Location:
    PA
    #2
    I fixed the problem! Mods, feel free to delete.
     
  3. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #3
    Just out of interest (and if you have the time), how was this fixed? :)
     
  4. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Location:
    PA
    #4
    It's weird. There was one video I was trying to import that wouldn't work. I could not understand why, because it was in MPEG4 format. I tried other videos and they worked fine. I've continually tried to import it, but no luck!
     

Share This Page