Can't use the Macrumors mobile site when creating threads, asks for prefix?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by bobright, Feb 9, 2013.

  1. macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #1
    Can we get an option to select a thread prefix while using the iPhone mobile site? When creating a thread there is not a thread prefix option, so you have to go to the full site in order to select and create a new thread. It's pretty frustrating figured MacRumors would be on top of this?!
     
  2. macrumors 6502a

    skippymac

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Hampshire, UK
    #2
    Just run into this problem! Was about to create a thread. Would love a fix please MR!
     
  3. arn
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #3
    I can look into this.

    arn
     
  4. thread starter macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #4
    Thanks arn, take your time. Awesome.
     
  5. arn
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #5
    Prefixes are in place on Mobile now.

    arn
     
  6. thread starter macrumors 601

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #6
    I am on my iMac so I haven't checked it out yet but very quick addition. Nice.
     

Share This Page