Forum Subscription Problems

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Celeron, Jul 13, 2004.

  1. macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 11, 2004
    #1
    I subscribed to four forums a while back when I joined and now I can't remove those subscripts nor can I add new ones. Whats up with that?
     
  2. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 11, 2004
    #2
    What good is this forum if problems go unaddressed?
     
  3. Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #3
    If it annoys you then PM one of the mods or arn.
     
  4. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 11, 2004
  5. Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #5
    I dunno, ask arn...or the mods ;)
     
  6. Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #6
    Sorry it took so long for someone to get back to you - we mods/admins have lives outside of MR, you know. ;)

    Can you give a little more detail about the issue you're having? I've seen some odd behavior with subscribing to forums (as opposed to threads) in the past.

    Thanks :)
     
  7. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 11, 2004
    #7
    Sure, I have a bunch of forums I've subscribed to. They are listed when I go to the User Control panel. See attached. When I click on the unsubscribe link underneith, I get an error message that says:

    No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster

    The unsubscribe links are in the following format:
    http://forums.macrumors.com/subscription.php?do=removesubscription&f=54

    Do you need any more info?
     

    Attached Files:

  8. Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #8
    Yup, that's the same thing I've seen - I notified arn a while back, but I'm thinking this is something that we need to wait for the vBulletin folks to sort out with a patch.
     
  9. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 11, 2004
    #9
    HardOCP also uses vBullentin for its Hardforums (www.hardforum.com) and I've had no problems with forum subscriptions. I've noticed HardOCP is running 3.0.1 and MR is only running 3.0.0. Maybe this is the problem?
     
  10. Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #10
    That is most likely the problem. I'll PM arn about the update and see if he'll have time anytime soon to apply it.
     
  11. macrumors 6502a

    seamuskrat

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    New Jersey USA
    #11
    I have the same problem. On top of that, I also get subscribed threads that dissappear from my subscription page even though they are still active. It depends on what Mac I logged in under, even though they all have the same account name, etc.

    Not a big deal, but I guess I was not the only one experienceing the problem.
     

Share This Page