How do you switch?

Discussion in 'Community Discussion' started by iMacZealot, Feb 8, 2007.

  1. iMacZealot macrumors 68020

    Joined:
    Mar 11, 2005
    #1
    How do you switch between apps?

    I typically do the command-tab combo and hide apps using command-h. I've found it to be the quickest way to switch. Plus, I'm a keyboard person, not a mouse person. Always have been, always will be.

    I only use Expose when I'm working with FCE or another app that takes up the entire screen.
     
  2. SkyBell macrumors 604

    SkyBell

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    Texas, unfortunately.
    #2
    I'm trying to use Expose', but after useing Windows for most of my life, I often find myself minimizeing windows and maximizeing.

    But at least I'm trying.
     
  3. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
  4. iMacZealot thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Mar 11, 2005
    #4
    I never liked using the Dock because I'm just not a mouse person, and that takes too long.
     
  5. iBookG4user macrumors 604

    iBookG4user

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Location:
    Seattle, WA
    #5
    I use Exposé to switch between apps, and it's set to fn + F9.
     
  6. smueboy macrumors 6502a

    smueboy

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Oz
    #6
    I mostly use the dock when using a mouse, or :apple: -tab when i am not using the mouse.
     
  7. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #7
    The only time I use expose is if I have a lot of windows opened and want to find one quick. Otherwise its easier to just dock it.
     
  8. Markleshark macrumors 603

    Markleshark

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    Carlisle, Up Norf!
  9. iSaint macrumors 603

    iSaint

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    South Mississippi y'all, near the water!
    #9
    Apple - tab and Apple - ~

    I should try to use Expose' more often.
     
  10. ®îçhå®? macrumors 68000

    ®îçhå®?

    Joined:
    Mar 7, 2006
    #10
    Yup, command tab for me. If i am openig up a new app from the docktop app, i use F11 then clcik. So simple
     
  11. Apemanblues macrumors regular

    Apemanblues

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Location:
    Zombieland
    #11
    Either the command-tab combo or Exposé, depending on the apps I'm using
     
  12. devilot Moderator emeritus

    devilot

    Joined:
    May 1, 2005
  13. adrianblaine macrumors 65816

    adrianblaine

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Location:
    Pasadena, CA
    #14
    This is 95% of how I switch programs. I only really use Expose' to show the desktop (I have it set as the bottom right hot corner).
     
  14. tobefirst macrumors 68040

    tobefirst

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Location:
    St. Louis, MO
    #15
    Bingo. Cmd-tab and Cmd-` with a tiny bit of exposé thrown in for good measure.
     
  15. MongoTheGeek macrumors 68040

    MongoTheGeek

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Location:
    Its not so much where you are as when you are.
    #16
    Apple-Tab or I use the scroll wheel depending if I have my hand on the mouse or not. When I want to go to a particular window I use expose. I have all windows mapped to the left side button and the desktop mapped to the right side button. (5 button intellimouse, one of the best things to come from microsoft.)
     
  16. risc macrumors 68030

    risc

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Location:
    Melbourne, Australia
    #17
    Command + tab, exposé, command + `, the dock ... all good!
     
  17. heehee macrumors 68020

    heehee

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Location:
    Same country as Santa Claus
    #18
    I use the dock or l just click on the window. I have dual screen, so I usually have room for multiple windows.
     
  18. Compile 'em all macrumors 601

    Compile 'em all

    Joined:
    Apr 6, 2005
  19. epochblue macrumors 68000

    epochblue

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Location:
    Nashville, TN
    #20
    I am a die-hard :apple:-TAB and :apple:-~ user. The only Expose feature I really use is Show Desktop...
     
  20. Swarmlord macrumors 6502a

    Swarmlord

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #21
    I'm afraid I'm a dock person too. I use too many different computers and OS versions to rely on remembering shortcuts.
     
  21. pink-pony115 macrumors regular

    pink-pony115

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Location:
    U.S
    #22
    i use expose all of the time. plus it makes me smile when i can see all of my applications at once. :) :apple:
     
  22. Sesshi macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #23
    I use the app switch in Logitech Setpoint on all my desktops with the Revolution MX. For the most part, quicker than Expose.
     

    Attached Files:

  23. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #24
    I like to mix things up, a little Exposé here, a little Cmd+tab there...living life on the edge!
     
  24. mrgreen4242 macrumors 601

    mrgreen4242

    Joined:
    Feb 10, 2004
    #25
    Expose almost 100% of the time. I have it mapped to a button on my mouse (I use a Logitech MX500, and have the button right above the scroll wheel for how all windows, and the one below it for show all windows in the current app). I have the lower right corner set as a hot spot for show desktop.

    Only thing I wish is that when I did a show all windows in the current app while using Firefox it would break apart all the tabs and show me them!
     

Share This Page