How do you update roaming with AT&T?

Discussion in 'iPhone' started by SandersHokie, Aug 5, 2008.

  1. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2006
    #1
    with verizon it was just *228 send.

    how do you do it with AT&T?
     
  2. TEG
    macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #2
    What is roaming?

    at&t does all its roaming (within the US) transparently, so you are always charged the same rate, anywhere in the 50 states.

    TEG
     
  3. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2006
    #3
    what i mean is updating all the towers and everything. to get better service
     
  4. macrumors 6502a

    Flhusky

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    Florida
    #4
    or AT&Ts favorite solution to any phone issue;
    Turn the power off, remove the battery and wait 1 minute.
    Put your phone back together and hope it works :D
     
  5. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2006
    #5
    anyone know?
     
  6. macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Location:
    Northern Virginia, USA
    #6
    GSM works differently - you don't have to manually update for PRL functionality. Updates are automatically pushed to your phone when turning it off then on, or other times when the network sends them.
     
  7. TEG
    macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #7
    Exactly. at&t is always sending updates to your phone, then they are applied when you restart the phone.

    TEG
     
  8. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2006
    #8
    might be a dumb question, but is there anyway to know when they send them to your phone?
     

Share This Page