iMovie is not saving a certain video

Discussion in 'Digital Video' started by Camsmac, Mar 25, 2013.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 25, 2013
    #1
    Hi I am new here.
    This website is better than the real Apple Community Forums.
    I have a problem I just encountered with Apple's Imovie that I always love using. I made a song clip video with text overlaying a background for the entire video and all of the files have not been moved and are in full proper working order. However the video does not save. Instead, it says "exporting movie" for about a second, and then it goes away and when I click on the saved video it says it's the proper file size but it doesn't even open....it is unaccessible.

    It only happens to this video. Every other video is working properly & saving as they should. I have saved other videos like this before. What went wrong? I don't see anything wrong with it.
    Please help. Thanks.

    ps yes I have tried to save the video in a different location but this hasn't helped.
     
  2. macrumors member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    #2
    Weird!

    Have you tried process of elimination?
    Lose the text....does it save?
    Lose the audio....does it save?
    The fact that this problem ONLY happens with this project, my guess is that some of your media must be corrupted somehow.
    Treatment
     
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2009
    #3
    Also go to your Hard Drive and see if you can see that movie file.
    Click on the file and see what happens.
     

Share This Page