iSync wont' work with SE W810i

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by doug.hall, Jul 22, 2006.

  1. doug.hall macrumors regular

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Location:
    London
    #1
    I've just unlocked my SE w810i so that I can use another network SIM. However the iSync has stopped working. I did have a plug in by Nova Media before however I think that iSync 2.3 now supports the w810i so I've deleted the Nova Media plug in. However, whenever I try to add the device in iSync I am advised that iSync cannot connect to this device. I've tried re-pairing my device from both the Mac and the phone but no lock tso far.
    Does anyone have any ideas what could be wrong?:confused:

    Sorted it. No idea why but by setting the handset to never ask to allow a connection I was able to connect to the device and everything ( I think) is working ok now.
     
  2. Blue Velvet Moderator emeritus

    Joined:
    Jul 4, 2004
    #2
    I'd like to know how to do this... can't get my new phone to work with the Mac. :(
     
  3. Applespider macrumors G4

    Applespider

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Location:
    looking through rose-tinted spectacles...
    #3
    I think you might have to play with a kext file so that it 'sees' that model of phone. I seem to recall the same problem with the k750 initially...
     
  4. Blue Velvet Moderator emeritus

    Joined:
    Jul 4, 2004
    #4
    According to Apple's iSync site, this phone is supported. I've just worked out how to change the setting the OP described so I'll try again. Don't want to laboriously type everyone's details in from the phone...
     
  5. Blue Velvet Moderator emeritus

    Joined:
    Jul 4, 2004
    #5
    Of course, it would help if I upgraded the OS to get the latest version of iSync. :eek: :D

    :rolleyes:
     

Share This Page