itunes going haywire?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by taylorpc, Feb 24, 2006.

  1. taylorpc macrumors member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Location:
    St. Louis, MO
    #1
    Hey all, I'm sitting here on my lunch break looking up some stuff on the internet, and my itunes keeps opening up by itself. I'll then close the program, but a minute or two later it will open back up. It's driving me crazy! I haven't changed any settings on itunes recently. Any thoughts as to why it would do this?
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    Well, is it Tiger and do you have the iTunes widget installed? It's been known to randomly open iTunes quite often.

    Alternatively, are you continually plugging iPods into your computer? :p
     
  3. 2nyRiggz macrumors 603

    2nyRiggz

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Location:
    Thank you Jah...I'm so Blessed
    #3
    My thoughts exactly....someone playing a trick on ya.


    Bless
     
  4. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #4
    I apologize in advance for ranting...nothing personal against the OP...I've just been pushed over the edge.

    <rant>
    This topic has become my personal pet peeve...I can't tell you how many times it's been asked on here. Every couple of days, somebody posts it. Here's a link to the most recent one I've noticed, in which I posted links to a few of the other times it's been posted.

    DO A SEARCH!
    DO A SEARCH!
    DO A SEARCH!

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=181602
    </rant>

    Again, sorry for exploding...it's the cumulative effect of all of these threads.
     
  5. calebjohnston macrumors 68000

    calebjohnston

    Joined:
    Jan 24, 2006
    #5
    probably would have been easier to type

    "close and remove all those itunes controller widgets - they're the culprit 99% of the time"
     
  6. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #6
    Yes, but that wouldn't have let me let off any steam... :D
     
  7. taylorpc thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Location:
    St. Louis, MO
    #7
    Just FYI.... I did try to search but Safari froze both times I tried, so I just posted a question.

    But I can understand your rant :-D

    Anyhoo... thanks for the replies everyone... I'll try not to waste your space next time! heheh
     
  8. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #8
    Don't mind us, we're just playing around. Did you get it fixed? :)
     
  9. taylorpc thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Location:
    St. Louis, MO
    #9
    Yes, the problem is gone. I never did use that stupid widget anyways. Thanks a lot!

    You too, WildCowboy.

    :cool:
     

Share This Page