links on Apple support site not working

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by tomisenbarger, Apr 15, 2013.

  1. macrumors newbie

    #1
    Is anyone else having trouble with http://www.apple.com/support/?

    None of the links on that page are live for me. I can't figure out why. When I click on a (normally) clickable blue text link or image, nothing happens.
     
  2. macrumors 68000

    MisterKeeks

    #2
    That's a local (your computer) issue. Works fine for me.
     
  3. macrumors demi-god

    GGJstudios

    #3
    Try clearing your browser's cache and cookies. The site is working fine for me.
     
  4. macrumors newbie

    #4
    I "Reset Safari" by checking all the checkboxes and I still have the problem. Other pages' links work (e.g., Wikipedia). I assumed it was a local problem, but I cannot tell how to fix it.
     
  5. macrumors demi-god

    GGJstudios

    #5
    Have you tried restarting your Mac? Have you tried another browser?
     
  6. macrumors newbie

    #6
    This is strange. On "www.apple.com", the large clickable iPhone 5 and iPad links work (depends on what is there each time the page is visited), but the menu/tab bar links across the top do not (Apple, Store, Mac, iPod, etc.).

    If I change my User Agent to Firefox 11 using the develop menu, all links work. They do not work when I select Default (Automatically Select).

    ----------

    Restarting does not help the problem.

    Links work when I use Firefox.

    ----------

    If I disable JavaScript from the Develop menu, the links work. Does that provide any clues?

    ----------

    But not all links – the "Get Started" button at http://www.apple.com/support/contact/#el does not work even with JavaScript disabled
     
  7. macrumors newbie

    #7
    I just discovered if I control-click a link I can open it in a new tab. But, a normal (right) click won't work on a link at apple.com
     

Share This Page