Logic 8 on Lion

Discussion in 'Digital Audio' started by Tom2893, Jun 21, 2012.

  1. macrumors 6502

    Tom2893

    Joined:
    May 8, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #1
    Does Logic 8 work on Lion yet or still doesn't work?

    Thanks!
     
  2. macrumors regular

    HoldernessMedia

    Joined:
    Apr 17, 2011
    #2
    Logic 8 works on Lion, the issue can arise from installing Logic 8 from the original install DVD's which have PPC code that Lion doesn't like.
    Create images of your DVD's and put them on an external hdd, then try installing from them, this worked without a hitch for my friend on a MacBook with 10.7.3

    Heres someone else's method you can try as well.
    http://derek-sanders.net/?p=1267
     
  3. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 19, 2012
    #3
    Extremely easy solution!

    I had the same problems trying to install Logic Studio Pro 8 using its original DVD's.

    I solved the problem extremely easy and without any Terminal commands or workarounds:

    Using you SNow Leopard Install DVD install Rosetta (found under "Additional Software") into Lion. Reboot and after that Logic Studio Pro 8 will install without any errors.

    I've been using it after this install for a couple of months now, without any workarounds, errors, lost plug-ins and so on, whatsoever.

    Hope it helps :)

    Patrick.
     
  4. macrumors regular

    HoldernessMedia

    Joined:
    Apr 17, 2011
    #4
    Great idea, thanks for sharing!
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Nov 29, 2012
    #5
    So, do I need to buy snow leopard if I don't have it to make my Logic Pro 8 work with Macbook Pro w Lion? It's only $19.99.
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2011
    #6
    If your MacBook pro came with lion, it most likely will not work with snow leopard.
     

Share This Page