Maya Won't Open (Leopard)

Discussion in 'Design and Graphics' started by Mercuric Oxide, Feb 2, 2008.

  1. macrumors 6502

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Location:
    NYC
    #1
    Every time I try to open Maya, it runs the product license wizard, and each time, I provide the license file, which is accepted and it says "installation complete". However, I must repeat this process every time I try to open Maya. I haven't been able to run it once since buying it.

    Any advice?

    Thanks
     
  2. macrumors 68030

    iPhil

  3. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Location:
    NYC
  4. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Location:
    NYC
    #4
    nevermind, it took 2 weeks, but i finally figured it out :cool:
     
  5. macrumors regular

    grizzlybrice

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    Playa Del Rey, CA
    #5
    care to elaborate what was the solution? You know, for the future people who may run into what you ran into... :D Always gotta do if for the greater good. :apple:

    gB
     
  6. macrumors 6502

    Joined:
    Sep 21, 2006
    #6
    It would be nice if you can share with us how you solved the problem. I just installed Maya 2008 and it will "unexpectedly quit" when trying to start the program. Your solution might help me...or others.

    TIA
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 5, 2008
    #7
    mercuric oxide, could you explain how you got it to work? im having the same exact problem you had. i install the license but everytime maya starts it asks me to install it again because it cant find a license.

    id really appreciate it. thanks!
     

Share This Page