Mission Control bug?

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by emir, Sep 11, 2011.

  1. macrumors 6502a

    emir

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Location:
    Istanbul
    #1
    Hi,

    I've been using Mac OS X Lion perfectly fine on my Macbook Pro mid 2010 model since the day it was launched. I can't say i ever had problems with it. Working flawlessly (unlike the comments that was made about it). the only problem seems to be with the mission control. With some apps, mission control doesn't work the way it's supposed to. I mean, it blocks the desktops part, i can't see the windows properly. Anyways, pictures always describe things better than words so here's a screenshot. In this one uTorrent and iTunes are open only and this is what happens when you launch mission control. View blocked everywhere, it's annoying.

    Is it some kind of bug or something? Anyone else having the problem?

    [​IMG]

    ps: I resized the image, lowered the resolution so it doesn't make your browser messy, or make loading problems. Hope it's big enough to see what's wrong.

    Thanks in advance for the answers

    cheers;
     
  2. macrumors 6502a

    blackburn

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Location:
    Where Judas lost it's boots.
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 28, 2010
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_5 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8L1 Safari/6533.18.5)

    Happens for me too. When ever I have more than one full sized (not full screen) app, it always seems to happen.
     
  4. macrumors G5

    Macman45

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Location:
    Somewhere Back In The Long Ago
    #4
    Weird

    Ive never had that at all, often have a shed load of stuff open too. Can't see why it's happening to you.
     
  5. macrumors 68030

    aziatiklover

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Location:
    8.8.8.8 and 8.8.4.4
    #5
    Same PB here, and sometimes I can even choose the card behind the one on top of it. Frustrating, but I got used to it and deal with it with desktop then choose the right window lol.
     
  6. thread starter macrumors 6502a

    emir

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Location:
    Istanbul
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

    It's an annoying bug and it happens with utorrent i think. When there are safari itunes and utorrent safari is normal but still utorrent and itunes are on top of each other. But i remember encountering the same problem with other apps. Hope it gets resolved with 10.7.2.

    Are there any places we can make Apple know this? So they can fix it?
     
  7. macrumors 68040

    Mad Mac Maniac

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    A little bit of here and a little bit of there.
    #7
    http://www.apple.com/feedback/

    Also, it definitely happens on more than utorrent. I've had it happen on at least address book and ical. perhaps more. I hope it's fixed too.
     

Share This Page