Not sure if a bug but awesome

Discussion in 'iOS 7' started by chumawumba, Aug 17, 2013.

  1. macrumors 6502

    chumawumba

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Location:
    Ask the NSA
    #1
    So in beta 6 I found out you can use control center... In notification center. It's hard to get it to work, but it does.
     

    Attached Files:

  2. macrumors 6502a

    vmaniqui

    Joined:
    Mar 8, 2013
    Location:
    California
    #2
    NICE...i wonder when they will they officially release it.
     
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA
    #3
    Definitely has to be a bug, as the entire bottom of the screen when notification center is open acts as the "close" area. I couldn't replicate this on both my iPad and iPhone.
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Apr 11, 2010
    #4
    Why is this useful? To save you a second up-swipe?
     
  5. thread starter macrumors 6502

    chumawumba

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Location:
    Ask the NSA
    #5
    Alright after rebooting I couldn't do this again. Must be one of those random bugs.
     

Share This Page