PB audio question

Discussion in 'Macintosh Computers' started by NtotheIzoo, Sep 4, 2005.

  1. NtotheIzoo macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2005
    #1
    hey all...
    i've had my little 12"er for about a month now...i've just noticed that when i plug my ipod headphones in, i only get sound out of one of the headphones...i know this is not normal; has anyone else had this problem??? i'm going to call apple sometime this week...i just dont want to be away from my little buddy for a while...i need it for class and all...
     
  2. GilGrissom macrumors 65816

    GilGrissom

    Joined:
    Mar 13, 2005
    #2
    Ye I've had a similar little glitch. I realised that for some reason OS X had set the sound to only come out of one side (and keeps doing it occasionally with no input from me! :confused: .) Try this:

    Go into System Preferences, and choose "Sound", select the "output" tab and ensure the slider for the balance is in the middle.

    Hope this helps! :)
     
  3. NtotheIzoo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2005
    #3
    that did...i never even though of looking there...thats kind of a wierd glitch...well no big deal, i like the easy fixes...

    thanx
     
  4. GilGrissom macrumors 65816

    GilGrissom

    Joined:
    Mar 13, 2005
    #4
    No problem at all matey. Glad I could help and that your problem is solved! :)
     
  5. VanMac macrumors 6502a

    VanMac

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Rampaging Tokyo
    #5
    I have had this happen to Windows machines as well. Settings for the left or right channel getting set to zero.....very wierd
     

Share This Page