Quicktime 5 Wierd Error

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by TEG, Mar 7, 2002.

  1. TEG
    macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #1
    I was watching the "Whole Nine Yards" .mov Divx in QT5. I got to a certain Point, and a little window popped up. The scarriest part, was that I could only minimize the window, and Had to force quit QT. Any Ideas as to what it means, or any ideas on how to fix it?

    Here is a Screen Shot of what I'm talkin about
    (You may need to Ctrl+Click and click on load image to get it to show up)

    TEG
     
  2. macrumors 68030

    britboy

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Kent, UK
    #2
    i get the same thing when watching divx movies in quicktime. You can quit the window that pops up (just press apple + q). It seems to happen when movie is asking a lot of the hardware. Well, that's been my experience anyhow.
     
  3. macrumors 65816

    Taft

    Joined:
    Jan 31, 2002
    Location:
    Chicago
    #3
    Error

    I've had those boxes come up with messages as well. It seems to happen with decoding errors. Do you have the latest version of DivX? I haven't gotten an error with the new version yet.

    Matthew
     
  4. macrumors 68030

    britboy

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Kent, UK
    #4
    i had an error window come up this afternoon whilst watching 'Brotherhood of Wolves', and yes, i am using divx bundle 5 for the mac. It's still an alpha version though, so errors every so often are to be expected really
     
  5. TEG
    thread starter macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #5
    This only started since I installed the new Divx Decoder. I've since uninstalled it and it works fine.

    TEG
     

Share This Page