Sound doesn't work after PB wakes from sleep mode

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by Juventuz, Jan 5, 2003.

  1. Juventuz macrumors 6502a

    Juventuz

    Joined:
    Dec 4, 2002
    Location:
    Binghamton
    #1
    I have this problem sometimes where the sound will not work once I've woken up my PB from sleep mode.

    I try playing a song in iTunes and nothing happens, it won't even play it. No sound from anything. This only happens after the computer's been in sleep mode.

    Any ideas?:confused:

    This started happening after I installed 10.2.3
     
  2. Rajj macrumors 6502a

    Rajj

    Joined:
    May 29, 2002
    Location:
    32° 44' N 117° 10' W
    #2
    It is very annoying huh?
    I have the same problem also!! :mad: :mad:
     
  3. Steradian macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Location:
    San Jose
    #3
    wow that's wierd

    I have a 1ghz PB and it is fine after it wakes up...
     
  4. Rajj macrumors 6502a

    Rajj

    Joined:
    May 29, 2002
    Location:
    32° 44' N 117° 10' W
    #4
    Re: wow that's wierd

    Do you have 10.2.3 ????:confused:
     
  5. Juventuz thread starter macrumors 6502a

    Juventuz

    Joined:
    Dec 4, 2002
    Location:
    Binghamton
    #5
    I didn't have this problem at all until I installed 10.2.3.

    It just happened again, and to be honest it's starting to annoy me.:mad:
     
  6. Steradian macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Location:
    San Jose
    #6
    yes

    I have 10.2.3 and everything is okay dokay ...
     
  7. Rower_CPU Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #7
    I don't have the sound issue, but I do have the "mouse speed gets messed up after sleep and attempts to open the pref pane result in complete freeze" problem.

    I had the same (mouse) thing on my rev A PB back w/ 10.1.something. Weird that it shows up again now...
     
  8. TMJ1974 macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2002
    #8
    same with PowerMac

    I have the same problem with my PowerMac. After I wake it from sleep, sometimes, it plays sound from the built in speaker, rather than the "default" SoundSticks.

    Must be some sort of sleep/sound bug in OS X.

    I have already reported my problem and would certainly encourage you to also. Maybe they'll fix it.

    Tim
     

Share This Page