Stop Image Capture from Opening

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by tjb1, Jul 31, 2011.

  1. macrumors 68000

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Location:
    Pennsylvania, USA
    #1
    Every time I plug in my iPhone, image capture opens...is there any way to stop this?
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Oct 14, 2007
    #2
    Hi

    Bottom left corner of the application, when I connect my iPhone it offers the option of opening applications automatically. Switch it to "no application"

    Francois
     
  3. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2013
    #3

    Thank you, seems so obvious now you say it, was doing my head in :D
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Apr 25, 2014
    #4
    Oh Apple...

    Stupid Apple! How was anyone supposed to notice that?
    Thanks Francois, this issue was annoying me :)
     
  5. macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2006
    #5
    Apple's engineers make the most stupid UI!
     
  6. macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Las Vegas, NV
    #6
    There I fixed it for you.
     
  7. macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2006
    #7
    What give you the right to change my opinion? I have the right to say what I think, likewise I would not change what you write. It's only a common manner. So typical Apple fanboy, no one can criticize Apple, right? I like Apple's computer,
    I use Macs exclusively at work and at home. But when it comes to Apple's software, I just hate them, OK? And please DON'T "fix" my opinion this time.
     
  8. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 23, 2014
    #8
    Lighten up, Francis. It was a joke aimed at :apple:, not at your precious opinion.
     
  9. macrumors 68000

    pubwvj

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Location:
    Mountains of Vermont
    #9
    Unfortunately this fix doesn't work with some devices like older iPodTouches and digital cameras like the Casio I have. Image Capture launches but then shows Zero (0) devices listed and no button to click. Works fine with newer iPodTouches but not with older ones. So I'm still looking for a solution to stop Image Capture from launching.
     
  10. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 9, 2015
    #10
    Image Capture opening randomly

    I recently installed Yosemite from Lion. IC opens for no apparent reason w/no devices listed, so I'm not getting preference options either. Any help?
     
  11. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2015
    #11
    I had the same issue. I fixed it by plugging in my device (then Image Capture opens with zero devices) then I unplugged and replugged my device and Image Capture recognized it so I could proceed to click the bottom left menu and set it to no application.
     

Share This Page