Temperature Sensor Problem In New Imac Intel?

Discussion in 'Mac Pro' started by cliffrouse11bas, Jan 27, 2006.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Oct 25, 2005
    #1
    Is anyone else having this problem. None of my Heat Widgets are working. Thanks

    Cliff
     
  2. macrumors 6502a

    Laser47

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Location:
    Maryland
    #2
    I dont have a iMac Duo. But its most likely because the new imac uses a different sensor and the software you are using doesn't know how to read it. Im sure sooner or later there will be an update though.


    Edit::
    Try typing this into terminal, it will show you temp readouts
    From http://www.macosxhints.com/article.php?story=20051021115356696
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 25, 2005
    #3
    Anyone else having this problem?
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2006
    #4
    The above script returned nothing on my intel imac

    Where are you getting the temp widgets from ? I'll try them then.

    Bertie
     
  5. macrumors 6502a

    Laser47

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Location:
    Maryland
    #5
    Here are some pretty good temp programs and widgets.
     

Share This Page