Unable to restore... requested resource not found?

Discussion in 'iPad' started by MythicFrost, Nov 23, 2010.

  1. macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #1
    Hi,

    I've got an iPad with the 4.2 GM on it, which will lack the fixes in the 4.2.1 GM or the 4.2 release version, however, "Check for update" says I'm running the latest version, and "Restore" says: "There was a problem downloading the software for the iPad "Name's iPad". The requested resource was not found."

    I've tried this on two different computers, is this a problem with Apple or my iPad? I'm guessing the former.

    Any idea how I can get it restored to the latest version?
     
  2. macrumors regular

    AIRniloc

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Location:
    anozira
    #2
    i'm having the same issue..

    for now, i'm just going to upgrade to the 4.2.1 GM release.
     
  3. MythicFrost, Nov 23, 2010
    Last edited: Nov 23, 2010

    thread starter macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #3
    Ah well thanks, I guess that means it's Apple's problem. I think I'll hold out for the official, I hope they fix it soon.
     
  4. macrumors regular

    AIRniloc

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Location:
    anozira
    #4
    from what i understand, the 4.2.1 dev release is the same as the public 4.2 release..
     
  5. thread starter macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #5
    Yeah, I've only got the 4.2 GM, so I need the release (or the 4.2.1 GM, but I'd rather the release).

    I had another user PM me and tell me that putting their iPad in restore mode solved it for them, I've tried this and it worked successfully (4.2 is downloading =))

    Here is the page they linked for me: http://support.apple.com/kb/HT1808
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Location:
    New Zealand
    #6
    I had exactly the same problem, with the iOS 4.2 GM (developer) release - same messages in iTunes as well. Frustrating.

    I followed the instructions in this thread: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1054270

    Worked perfectly :)
     

Share This Page