Update error

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by Tech198, Sep 12, 2012.

  1. Tech198
    Expand Collapse
    macrumors G3

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Location:
    Australia, Perth
    #1
    Anyone experiencing issues with Software Update ?

    Every time i've checked i get an error dialog popup.
     
  2. mrsan
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2011
    #2
    +1

    I am also getting the error:

    Its says:

    An error has occurred

    The operation couldn’t be completed.
    (NSURLErrorDomain error -1100.)

    Anyone else getting the same?
     
  3. zub3qin
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    zub3qin

    Joined:
    Apr 10, 2007
    #3
    yes
     
  4. WhackyNinja
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    WhackyNinja

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Location:
    Kissimmee, FL
  5. X-Ravin
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Joined:
    Nov 30, 2008
  6. 9Benua
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    #6
    My Lion was able to update itunes. My Mt Lion stuck with this error :mad:
     
  7. Tech198
    Expand Collapse
    thread starter macrumors G3

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Location:
    Australia, Perth
    #7
    ...

    Dunno if i beleive this, but its possible,

    Just got email back from support regarding this

    "I did a little research and found that due to many of our customers trying to update to the latest version of iTunes at the same time, the server is causing the error in question. It has been suggested to wait at least 12 to 14 hours and to try updating again. "
     
  8. Macman45
    Expand Collapse
    macrumors G5

    Macman45

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Location:
    Somewhere Back In The Long Ago
  9. pineapple216
    Expand Collapse
    macrumors member

    pineapple216

    Joined:
    Apr 12, 2010
    #9
    I get the same error too.
    Guess we'll just have to wait a bit...
     
  10. Zmijutin
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Location:
    Zagreb, Croatia
    #10
    Got the same error here in Croatia. Hope it'll work when 8.2 comes out :)
     

Share This Page