windows static library on MAC

Discussion in 'Mac Programming' started by immot, Nov 30, 2011.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Location:
    HsinChu, Taiwan
    #1
    Hi guys :D, we have a product on MS windows platform. Recently, we want our product to work on MAC.

    There was a static library used to work on windows which we don't have the source code. Can we just move it to the MAC? I have try to compile it with XCode, got some linking errors.

    Is it possible to use the static library?

    Thanks in advance.
     
  2. macrumors Pentium

    KnightWRX

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Location:
    Quebec, Canada
    #2
    You'll need the Mac version of your static library. Ask the vendor for it.
     
  3. macrumors 65816

    jiminaus

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Location:
    Sydney
    #3
    Static libraries (if not all libraries) are compiler/linker/platform dependent.
     
  4. macrumors 68000

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Location:
    USA
    #4
    Stop capitalizing 'MAC'
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Location:
    HsinChu, Taiwan
    #5
    I'm wrong. We do have the source code. And it pass the compilation.:cool:
     

Share This Page