PDA

View Full Version : iPod Touch with Hi-fi and remote




cuztheyrefast
Sep 8, 2007, 09:00 AM
Like many others I have a question about the iPod Touch...
Does anyone know if I can I use the iPod Touch with my iPod Hi-Fi and/or my radio remote?

The Apple website says the Hi-Fi works with any iPod with a dock connector so I'm assuming the iPod Touch falls in that category. But there is no mention of the radio remote.

Any enlightenment would be great. Thanks.



nlivo
Sep 8, 2007, 09:25 AM
the iPod touch does work with the iPod Hi-Fi but the apple radio remote does not work with the iPod touch. The apple radio remote does work with the classic and the nano (3rd gen) though.

cube
Sep 8, 2007, 09:27 AM
Wouldn't you need a plastic thingy?

nlivo
Sep 8, 2007, 09:29 AM
Wouldn't you need a plastic thingy?

the iPod touch comes with a "plastic thingy".

kayle12
Oct 22, 2007, 07:03 PM
the iPod touch does work with the iPod Hi-Fi but the apple radio remote does not work with the iPod touch. The apple radio remote does work with the classic and the nano (3rd gen) though.

Actually it works just fine.

With my iPod touch docked in my iPod Hi-Fi, using the included Apple Remote, it works just fine. Changes songs, pauses, volume, ect!!