Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Distributed Computing

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 15, 2010, 06:47 PM   #101
DoFoT9
macrumors P6
 
DoFoT9's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Singapore
Send a message via AIM to DoFoT9 Send a message via MSN to DoFoT9 Send a message via Skype™ to DoFoT9
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
thanks. are you sure it will work from the login screen?
oh you have a login screen. only logmein.com will work with that. the others will being on logon.

maybe implement a two-tier system?
__________________
Official MacRumors IRC @ irc.krono.net #macrumors (Or http://kewlirc.net:9090/)
2012 2.5GHz Mac Mini Dual - 16GB RAM
Win8 PC - i5-3570k - 16GB RAM - SSD
DoFoT9 is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 12:47 AM   #102
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DoFoT9 View Post
oh you have a login screen. only logmein.com will work with that. the others will being on logon.

maybe implement a two-tier system?
ok. i might try and set it up next weekend. we'll see. only 2 more weeks here though! thank goodness!
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 12:52 AM   #103
DoFoT9
macrumors P6
 
DoFoT9's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Singapore
Send a message via AIM to DoFoT9 Send a message via MSN to DoFoT9 Send a message via Skype™ to DoFoT9
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
ok. i might try and set it up next weekend. we'll see. only 2 more weeks here though! thank goodness!
haha yay! lucky let me know how it goes!
__________________
Official MacRumors IRC @ irc.krono.net #macrumors (Or http://kewlirc.net:9090/)
2012 2.5GHz Mac Mini Dual - 16GB RAM
Win8 PC - i5-3570k - 16GB RAM - SSD
DoFoT9 is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 08:30 AM   #104
DeSnousa
macrumors 68000
 
DeSnousa's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Brisbane, Australia
Bonus Points

Thought I would post here instead of starting a new thread. How do I get bonus points, all I am reading is -advmethods and setting up a passkey. Would it be worth it on a i7 720qm at 1.66ghz? Would it complete a wu in 4 days?

This passkey sounds like a big deal should I be using it on all me machines?

With the console client for windows, is there a way I can close the window with out it stopping folding, kind of pointless having the window constantly open. Surely it can fold in the background?

Thanks guys

Last edited by DeSnousa; May 16, 2010 at 09:56 AM.
DeSnousa is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 01:26 PM   #105
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DoFoT9 View Post
haha yay! lucky let me know how it goes!
yeah finally. but then 3 weeks later and i move. so i'll have a big outage then.

Quote:
Originally Posted by DeSnousa View Post
Thought I would post here instead of starting a new thread. How do I get bonus points, all I am reading is -advmethods and setting up a passkey. Would it be worth it on a i7 720qm at 1.66ghz? Would it complete a wu in 4 days?

This passkey sounds like a big deal should I be using it on all me machines?

With the console client for windows, is there a way I can close the window with out it stopping folding, kind of pointless having the window constantly open. Surely it can fold in the background?

Thanks guys
hey starting a new thread is a good thing for this forum. we need more activity!

but anyways, to get a bonus you need a passkey. so yes, get a passkey. once you complete 10 units with the passkey, you'll then start to get a bonus if you complete the units in time.

as far as hiding the console client window, i'm not sure. i personally would rather have it open, so i know what it's doing. why not just minimize it?
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 03:04 PM   #106
lordonuthin
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iowa
Quote:
Originally Posted by DeSnousa View Post
Thought I would post here instead of starting a new thread. How do I get bonus points, all I am reading is -advmethods and setting up a passkey. Would it be worth it on a i7 720qm at 1.66ghz? Would it complete a wu in 4 days?

This passkey sounds like a big deal should I be using it on all me machines?

With the console client for windows, is there a way I can close the window with out it stopping folding, kind of pointless having the window constantly open. Surely it can fold in the background?

Thanks guys
On an i7 720 you won't get bigadv units done in time to get bonus points also I have an i7 980x that hasn't gotten any bigadv units even though I have it set up to get them. I suspect some recent changes on the server end are allowing only certain cpu's to get bigadv units and i7's probably aren't getting them. as far as the passkey I'm not sure it makes any difference for someone like you, I don't think there are any other wu's that get a bonus...

You can minimize the window and it will keep folding...
__________________
2009 MP, 13" '12 MBP, iPhone 4, iPad 2
FAH team 3446 with 5 Titan gpu's and 1 GTX 660ti
lordonuthin is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 04:46 PM   #107
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by lordonuthin View Post
On an i7 720 you won't get bigadv units done in time to get bonus points also I have an i7 980x that hasn't gotten any bigadv units even though I have it set up to get them. I suspect some recent changes on the server end are allowing only certain cpu's to get bigadv units and i7's probably aren't getting them. as far as the passkey I'm not sure it makes any difference for someone like you, I don't think there are any other wu's that get a bonus...

You can minimize the window and it will keep folding...
a3 units get a bonus.

i'm still getting some bigadv units with my i7s
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 05:40 PM   #108
DeSnousa
macrumors 68000
 
DeSnousa's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Brisbane, Australia
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
a3 units get a bonus.

i'm still getting some bigadv units with my i7s
Excellent, how do I get a3 units?

I need the window close because my partner does not like the window open when she uses the computer cause she always has a lot of windows open (XP not 7). So at the moment I have a system tray ustilising one core. Its a dual core.

Thanks for the replies.
DeSnousa is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 07:51 PM   #109
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DeSnousa View Post
Excellent, how do I get a3 units?

I need the window close because my partner does not like the window open when she uses the computer cause she always has a lot of windows open (XP not 7). So at the moment I have a system tray ustilising one core. Its a dual core.

Thanks for the replies.
you have to run the smp2 client to get a3 units. and you have to have a passkey and 10 completed units with the passkey to get a bonus (and you have to complete 80% of your units also i think)
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 08:44 PM   #110
DeSnousa
macrumors 68000
 
DeSnousa's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Brisbane, Australia
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
you have to run the smp2 client to get a3 units. and you have to have a passkey and 10 completed units with the passkey to get a bonus (and you have to complete 80% of your units also i think)
Thanks I have it all configured now, I have been doing a3 units all along. Can't wait to complete my 10 units. Hopefully this should boost the ppd from my i7 as it currently is doing 850-900ppd.
DeSnousa is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 09:07 PM   #111
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DeSnousa View Post
Thanks I have it all configured now, I have been doing a3 units all along. Can't wait to complete my 10 units. Hopefully this should boost the ppd from my i7 as it currently is doing 850-900ppd.
nice! did you get your passkey?
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old May 16, 2010, 09:23 PM   #112
DeSnousa
macrumors 68000
 
DeSnousa's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Brisbane, Australia
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
nice! did you get your passkey?
Sure did, all 5 of my rigs have a passkey now.
DeSnousa is offline   0 Reply With Quote
Old May 17, 2010, 11:48 AM   #113
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DeSnousa View Post
Sure did, all 5 of my rigs have a passkey now.
ok good
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 10, 2010, 06:55 PM   #114
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
well after moving, i finally have my computers setup again. i just got internet access today, but it is looking terribly slow. i just started folding with 4 GPUs for right now. i'll see how this goes before i start with the big units
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 11, 2010, 01:15 PM   #115
lordonuthin
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iowa
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
well after moving, i finally have my computers setup again. i just got internet access today, but it is looking terribly slow. i just started folding with 4 GPUs for right now. i'll see how this goes before i start with the big units
Good to have you back folding again. We need the points...
__________________
2009 MP, 13" '12 MBP, iPhone 4, iPad 2
FAH team 3446 with 5 Titan gpu's and 1 GTX 660ti
lordonuthin is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 11, 2010, 03:39 PM   #116
DoFoT9
macrumors P6
 
DoFoT9's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Singapore
Send a message via AIM to DoFoT9 Send a message via MSN to DoFoT9 Send a message via Skype™ to DoFoT9
^^ yeh i agree! would be nice to get a new bunch of people on having a crack.
__________________
Official MacRumors IRC @ irc.krono.net #macrumors (Or http://kewlirc.net:9090/)
2012 2.5GHz Mac Mini Dual - 16GB RAM
Win8 PC - i5-3570k - 16GB RAM - SSD
DoFoT9 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 12, 2010, 06:19 AM   #117
SciFrog
macrumors 6502
 
Join Date: Aug 2008
Welcome back. We need the points... Our medium term outlook not looking so great right now...
SciFrog is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 12, 2010, 05:33 PM   #118
lordonuthin
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iowa
Quote:
Originally Posted by SciFrog View Post
Welcome back. We need the points... Our medium term outlook not looking so great right now...
Yeah, we moved to 57th place but there is pleasurdome and bitgamer right behind us some new guy, awachs, is making 10 mil a week his electric bill must be outrageous, must have a pile of gtx480's... and he will pass us in about 3 or 4 months.
__________________
2009 MP, 13" '12 MBP, iPhone 4, iPad 2
FAH team 3446 with 5 Titan gpu's and 1 GTX 660ti
lordonuthin is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 13, 2010, 10:49 PM   #119
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by lordonuthin View Post
Good to have you back folding again. We need the points...
Quote:
Originally Posted by DoFoT9 View Post
^^ yeh i agree! would be nice to get a new bunch of people on having a crack.
Quote:
Originally Posted by SciFrog View Post
Welcome back. We need the points... Our medium term outlook not looking so great right now...
thanks. it's good to be back, but like i said, i'm having serious internet issues here. i'm paying for 12 mb/s, and sometimes i'm getting less than 1!

Quote:
Originally Posted by lordonuthin View Post
Yeah, we moved to 57th place but there is pleasurdome and bitgamer right behind us some new guy, awachs, is making 10 mil a week his electric bill must be outrageous, must have a pile of gtx480's... and he will pass us in about 3 or 4 months.
dang. well once i get the internet situation under control, i'll be able to contribute more.
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 13, 2010, 10:50 PM   #120
DoFoT9
macrumors P6
 
DoFoT9's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Singapore
Send a message via AIM to DoFoT9 Send a message via MSN to DoFoT9 Send a message via Skype™ to DoFoT9
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
thanks. it's good to be back, but like i said, i'm having serious internet issues here. i'm paying for 12 mb/s, and sometimes i'm getting less than 1!

dang. well once i get the internet situation under control, i'll be able to contribute more.
farout man, thats BS. is it ADSL?
__________________
Official MacRumors IRC @ irc.krono.net #macrumors (Or http://kewlirc.net:9090/)
2012 2.5GHz Mac Mini Dual - 16GB RAM
Win8 PC - i5-3570k - 16GB RAM - SSD
DoFoT9 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 13, 2010, 11:02 PM   #121
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DoFoT9 View Post
farout man, thats BS. is it ADSL?
it's cable internet. the company is mediacom. it's the only cable company out here. but i guess i might have to go dsl if they don't fix it
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 14, 2010, 02:16 AM   #122
DoFoT9
macrumors P6
 
DoFoT9's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Singapore
Send a message via AIM to DoFoT9 Send a message via MSN to DoFoT9 Send a message via Skype™ to DoFoT9
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
it's cable internet. the company is mediacom. it's the only cable company out here. but i guess i might have to go dsl if they don't fix it
im on DSL it goes alright i guess.

howcome you are getting such pathetic speeds? too many people in the street?
__________________
Official MacRumors IRC @ irc.krono.net #macrumors (Or http://kewlirc.net:9090/)
2012 2.5GHz Mac Mini Dual - 16GB RAM
Win8 PC - i5-3570k - 16GB RAM - SSD
DoFoT9 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 14, 2010, 09:21 PM   #123
lordonuthin
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2007
Location: Iowa
Quote:
Originally Posted by twoodcc View Post
it's cable internet. the company is mediacom. it's the only cable company out here. but i guess i might have to go dsl if they don't fix it
I have Mediacom too, I'm supposed to have really fast service, it's ok most of the time but here is what cnet's speed test gave me.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	speed.jpg
Views:	36
Size:	86.5 KB
ID:	239050  
__________________
2009 MP, 13" '12 MBP, iPhone 4, iPad 2
FAH team 3446 with 5 Titan gpu's and 1 GTX 660ti
lordonuthin is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 15, 2010, 10:23 PM   #124
twoodcc
Thread Starter
macrumors P6
 
twoodcc's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Right side of wrong
Send a message via AIM to twoodcc Send a message via MSN to twoodcc
Quote:
Originally Posted by DoFoT9 View Post
im on DSL it goes alright i guess.

howcome you are getting such pathetic speeds? too many people in the street?
yeah the top dsl speed here is 6 mb/s. not really great, but better than what i'm getting.

i'm really not sure why the speed is so low.

Quote:
Originally Posted by lordonuthin View Post
I have Mediacom too, I'm supposed to have really fast service, it's ok most of the time but here is what cnet's speed test gave me.
try http://www.speedtest.net. i just ran it and got 0.81 mb/s. i'm paying for 12.0
__________________
tville
Smarter than the average bear
twoodcc is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 17, 2010, 02:27 AM   #125
DoFoT9
macrumors P6
 
DoFoT9's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Singapore
Send a message via AIM to DoFoT9 Send a message via MSN to DoFoT9 Send a message via Skype™ to DoFoT9
^^ no thanks nicole. we are right
__________________
Official MacRumors IRC @ irc.krono.net #macrumors (Or http://kewlirc.net:9090/)
2012 2.5GHz Mac Mini Dual - 16GB RAM
Win8 PC - i5-3570k - 16GB RAM - SSD
DoFoT9 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Distributed Computing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Millionaire gay couple is suing to force a church to hold their wedding jkcerda Politics, Religion, Social Issues 76 Mar 20, 2014 11:23 AM
Couple of applets for setting sound output ... Hughmac PowerPC Macs 16 Feb 25, 2014 03:27 PM
Started to get this couple days ago, anyone knows what to do? pastarojna MacBook Pro 2 Sep 19, 2013 02:16 PM
TV3 messed up over the last couple of days emptysoul Apple TV and Home Theater 2 Feb 25, 2013 05:43 AM
Bluetooths dies after a couple of days. hellfog OS X 0 Dec 25, 2012 07:50 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC