Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 18, 2012, 08:48 PM   #76
sos85
macrumors member
 
Join Date: Feb 2009
Location: nw2 7jp Londo
When can not run the new 3D video game prefectly, like my Mac make me offline several times when playing WOW in busy sence .
__________________
Apple Macbook PRo 13, 2.8 GHz, 4 GB RAM, 750 GB HD ; 8GB Iphone
sos85 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 18, 2012, 09:10 PM   #77
sananda
macrumors 68020
 
Join Date: May 2007
When you try to change the user agent in Safari to iPad just to see if you can get BBC iPlayer to serve up HMTL5 video because there isn't Flash 10.2 for PPC.
__________________
Twitter
sananda is offline   1 Reply With Quote
Old Oct 19, 2012, 04:14 PM   #78
nateo200
macrumors 68020
 
nateo200's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Rendering......
You go to the Genius bar and he starts working on it and a veteran Apple store tech comes over and says "Your not allowd to touch that holy computer"...no replacement parts lol.

You assume 720p video will playback fine and the computer chokes like crazy.
__________________
-15" rMBP 2.4/8/256/650M, FCP X, AE CS5.5, PS CS6
-USB3 180GB SSD, Intensity Shuttle Thunderbolt
-iPhone 5c 32GB Blue and Samsung Galaxy Note 8.0
-Canon 550D, GoPro3 Black

Last edited by nateo200; Oct 19, 2012 at 06:35 PM.
nateo200 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 02:06 PM   #79
AdamInNi
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Northern Ireland
When you iPhone considerably outperforms it in every task and it cost over $2000 new and you got it for $47...
__________________
Hackintosh: i7 3770, 8gb 1600mhz DDR3 Ram, 120GB SSD, 500gb HDD, GT640,Mavericks, Triple Monitor;
HTC One X, Nexus 7 2013 16gb Wifi (replacing an iPad mini 16GB Wifi)
AdamInNi is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 04:15 PM   #80
seveej
macrumors 6502a
 
seveej's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Helsinki, Finland
... when you start feeling proud about how patient you are.

BTW, what version of MS Word would you suggest for a G3 iBook (600). I have 2004, but it's sluggish as hell.
__________________
MP 3,1 'nuff RAM, 3 HDD's, 1 SSD, AMD 5770, 10.6
2009 Mini, as server
, and a lot of other gear.
seveej is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 04:35 PM   #81
PowerPCMacMan
Banned
 
Join Date: Jul 2012
Location: PowerPC land
N/a

This does not apply to me as what I use my G5 for is mainly for everyday activities. Watching Youtube, video encoding(light), word processing, tinkering - My machine is not getting old, but smarter
PowerPCMacMan is offline   3 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 12:41 AM   #82
macgeek18
macrumors 65816
 
Join Date: Sep 2009
Location: Murrieta,CA
When you did around your geek storage room and find your PM in it's original box, pull it out, pull the wifi card out for your iMac G4, put it in and setup the iMac so you can remember the good days of PPC and the card won't find your router which is only 10 feet away in the other room.

(My last 20 minutes no joke.)
__________________
MacBook Pro 13";2.5Ghz Core i5;8GB DDR3;480GBSSD;OSX 10.9.2 Mavericks
iPhone 5c, 16GB, White, Verizon 4G LTE.
macgeek18 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 07:37 AM   #83
havokalien
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2006
Location: Rainier, Or
Too close

The antennae are in the screen. 10 feet is too close, if there is a wall use interference robustness.
__________________
Its but a flesh wound.

You don't know the power of the Dark Side!
havokalien is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 02:51 PM   #84
ChrisMan287
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2012
Location: NY.
People don't know what the hell it is.
__________________
15" PowerBook G4, 1.67GHz, 2GB RAM, 250GB HD ; 16GB iPad2.
ChrisMan287 is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 07:28 PM   #85
Intell
macrumors P6
 
Intell's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Inside
Quote:
Originally Posted by havokalien View Post
The antennae are in the screen. 10 feet is too close, if there is a wall use interference robustness.
The G4 iMac's Airport antenna is not in the screen. If you are looking top at the top of the dome and the optical drive is at 6 o'clock, the Airport antenna is at 3 or 9 o'clock, depending on the revision, roughly at the same latitude as the Apple logo.
__________________
Last edited by Intell; Yesterday at 3:16 AM.
Intell is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 07:42 PM   #86
peeaanuut
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Southern California
Send a message via AIM to peeaanuut
.......they ask you if its a prototype to the air.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	21784_10151241526813535_1009815140_n.jpg
Views:	34
Size:	72.2 KB
ID:	380082  
peeaanuut is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 08:00 PM   #87
marc11
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2011
Location: NY USA
When you post in this thread....
__________________
Various Apple Products
marc11 is offline   2 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 08:18 PM   #88
macgeek18
macrumors 65816
 
Join Date: Sep 2009
Location: Murrieta,CA
Quote:
Originally Posted by Intell View Post
The G4 iMac's Airport antenna is not in the screen. If you are looking top at the top of the dome and the optical drive is at 6 o'clock, the Airport antenna is at 3 or 9 o'clock, depending on the revision, roughly at the same latitude as the Apple logo.
I have 2 walls in between me and the router. No wonder it won't find it.

----------

It's also the original iMac 800 with just the Airport, 802.11a/b if I remember right.
__________________
MacBook Pro 13";2.5Ghz Core i5;8GB DDR3;480GBSSD;OSX 10.9.2 Mavericks
iPhone 5c, 16GB, White, Verizon 4G LTE.
macgeek18 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 27, 2012, 09:15 PM   #89
Intell
macrumors P6
 
Intell's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Inside
Quote:
Originally Posted by macgeek18 View Post
I have 2 walls in between me and the router. No wonder it won't find it.

It's also the original iMac 800 with just the Airport, 802.11a/b if I remember right.
Those only have B WiFi abilities. The Intell iMac was the first model to support WiFi A networks. My Airport B G4 iMac gets very good range. About as good as by Blackbook. Of course the speeds are not the same, but it can see and connect to the network without a problem.
__________________
Last edited by Intell; Yesterday at 3:16 AM.
Intell is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 12:53 AM   #90
Hallivand
macrumors regular
 
Join Date: Aug 2010
Location: Sydney, Australia
When you spend hours trying to squeeze power out of 933mHz.
__________________
It must be Grand. Extravagant. Magnificent.
Hallivand is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 12:57 AM   #91
spork183
macrumors 6502a
 
spork183's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
When you spend hours trying to fix the ramdoubler floppy so you can bump that puppy all the way out to 64mb. And then you discover the floppy drive doesn't support 1.44, just stops cold at 800. Nice.
__________________
"I'll buy almost anything if it's shiny and made by Apple..."
-Macbook Wheel Ad
spork183 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 01:25 AM   #92
SkyBell
macrumors 603
 
SkyBell's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Texas, unfortunately.
When you can find your model for less than $100 everywhere you look. I should have waited, I paid $200 for this thing.
__________________
MR's PowerPC Fangirl
eMac 1.42 GHz G4 - 10.5.8
12" PowerBook G4 1.5 GHz - 10.4.11
Blueberry iBook G3, Apple IIc
SkyBell is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 02:38 AM   #93
AQUADock
macrumors 65816
 
AQUADock's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by SkyBell View Post
When you can find your model for less than $100 everywhere you look. I should have waited, I paid $200 for this thing.
The same thing happened to me with my Powerbook so annoying.
__________________
Mac Mini i5 - iPad 2 - GS3
AQUADock is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 03:20 AM   #94
SkyBell
macrumors 603
 
SkyBell's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Texas, unfortunately.
Quote:
Originally Posted by AQUADock View Post
The same thing happened to me with my Powerbook so annoying.
What model exactly is your PB? Because if I could find a 12" late-model PB for $100, I'd be all over it.
__________________
MR's PowerPC Fangirl
eMac 1.42 GHz G4 - 10.5.8
12" PowerBook G4 1.5 GHz - 10.4.11
Blueberry iBook G3, Apple IIc
SkyBell is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 03:23 AM   #95
iMikeT
macrumors 68020
 
Join Date: Jul 2006
Location: California
Hasn't been said yet (well at least I don't remember seeing it)

When the "command" key has a logo on it.
iMikeT is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 03:45 AM   #96
iDutchman
macrumors 6502a
 
Join Date: May 2010
Location: Amsterdam, NL
Quote:
Originally Posted by iMikeT View Post
When the "command" key has a logo on it.
Apple changed the -key from 2007+.

Late 2007 MacBooks or Early 2008 MacBook Pro's came with the cmd/command key.
__________________
15" rMBP - 27" iMac - Iphone 5S Silver (and all others..)
iDutchman is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 03:57 AM   #97
AQUADock
macrumors 65816
 
AQUADock's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by SkyBell View Post
What model exactly is your PB? Because if I could find a 12" late-model PB for $100, I'd be all over it.
Mine is the last model which i bought for around $250 I've managed to find one on ebay for $100 but it was rare find. But what i mean is that if i waited i could of bought one for less.
__________________
Mac Mini i5 - iPad 2 - GS3
AQUADock is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 10:13 AM   #98
rjcalifornia
macrumors 6502a
 
rjcalifornia's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: El Salvador
Quote:
Originally Posted by AQUADock View Post
The same thing happened to me with my Powerbook so annoying.
The same thing happened with my ibook G4 1.2 Ghz... Dang it, the guy I bought from put 20 more ibook G4 (same specs) for sale for only 79 dollars... I pay 120
__________________
CEO, Lead Developer and Sales Manager of SW Social Web LLC PowerPC Blog iBook G4 1.2 Ghz 60 GB HDD, Black Macbook Core 2 Duo, Powerbook G4 & iMac G4 700 Mhz Owner.
rjcalifornia is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 10:32 AM   #99
Jessica Lares
Thread Starter
macrumors 603
 
Jessica Lares's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Near Dallas, Texas, USA
Lol, the guy I bought my clamshell off of did a bad move. He only put a picture of it closed, and didn't specify that it was the SE/DVD version. Has literally no wear or tear on the keyboard and works great, and I got it a little cheaper than what the originals go for.
__________________
Have You Hugged Your Mac Today?
Daily Expressions | iMac G4 | Late 2011 13" MacBook Pro | iPod Nano (7G) | iPad Mini | iPod Touch (5G) | iPhone 5S
Jessica Lares is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 10:36 AM   #100
skateny
macrumors 6502
 
Join Date: Jul 2012
Location: New York, NY
Quote:
Originally Posted by rjcalifornia View Post
The same thing happened with my ibook G4 1.2 Ghz... Dang it, the guy I bought from put 20 more ibook G4 (same specs) for sale for only 79 dollars... I pay 120
It's really a crap shoot. I got my iBook for $200 almost three years ago. It was in mint condition, battery was in great shape, and I've had very few problems.

I bought a G3 PowerBook over ten years ago, and the thing was filthy and in need of repair. Never got satisfaction from that purchase.
__________________
Etcha-Sketch, Classic Red; Kenner Easy-Show Projector, First Gen.
skateny is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mac to windows and ten years later back to Mac, need some alternative app suggestions debudebu Mac Applications and Mac App Store 1 Apr 5, 2014 02:53 PM
Migration assistant (Mac - Mac). New mac has mutiple drives, can't pick the right one Daftones MacBook Pro 4 Aug 29, 2013 09:32 AM
Mac Mini not visible in Mac network (shared drives, remote desktop) xterminated OS X 10.8 Mountain Lion 1 Jul 19, 2013 12:13 PM
Linux and mac shared Data partition. (paragon extFS-mac, ntfs-mac, ntfs-3G ?) HiDeHo OS X 10.8 Mountain Lion 15 Jul 17, 2013 05:09 PM
My Problems - need to run a windows app on my Mac or find a Video Grabber for the mac tristanjesus Mac Applications and Mac App Store 6 Jun 4, 2013 03:36 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:24 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC