Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 10, 2013, 08:28 PM   #226
zuckuss00
macrumors member
 
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by RoofMonkey911 View Post
After you run evasi0n, It will ask you to unlock your device. On the Lock screen, Slide to Unlock your device, and you will see a new app icon on the second page of the Home screen named “Jailbreak”. Tap this Jailbreak app icon once, ONLY ONCE and the screen should go black and then return to the Home screen immediately. Are you seeing that jailbreak icon at all?



----------

Which repo are you trying to update them from? So far I've had no 404's
Sinfulrepo on my iPhone 5
__________________
MacBook Pro 13" 2.8 GHz Intel Core i7
iPad Air 32GB Wi-Fi Black/Space Grey
iPhone 6 64GB Black/Space Grey
"OtterBox is like sending your kid to school with a helmet."
zuckuss00 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 11, 2013, 05:57 AM   #227
chris7777
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2008
Problem with repos

I keep having to uninstall the bigboss repo (in particular, I have had the same issue show up in others, but this one is virtually constant while the others are not)

I get the following 3 errors

X. Wow, You exceeded the number of package names this APT is capable of.

X. Problem with MergeList
/var/lib/apt/list/apt.thebigboss.org_reopfiles_cydia_d
ist_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages

X. The package list or status file could not be parsed or opened

I have tried installing and uninstalling the repo,
I have even tried jailbreaking again to see if that would fix it.

I lucked up and installed icleaner the second jailbreak before it started crapping out again, and that helps some. However I still keeps having issues, like preventing the installation of certain tweaks, that are listed as working on IOS6.

I am also having a secondary problem which is better the second time I jailbroke, but is still showing up. I installed multiiconmover but couldnt get it to work, so I deleted it, but since I cant get the bigboss repository to work, I cant get it to install even though I found it on insanelyi. I had it happen the first jailbreak much much worse so I could only install a handful of tweaks. But the problem still seems to be showing up occasionally when it shouldn't.


I don't know if its just because of the server issues, but I haven't really seen anyone else mention it, and I want to get this straightened out before apple locks us back out. I lost my last jailbreak because of a major issue and don't want to risk it again because this really makes my ipad useful to me.
chris7777 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 11:02 AM   #228
therockjn
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2013
Stock weather app crashing after jailbreak of iOS 6.1.1

I updated my 4s to 6.1.1 and jail role with new evasion 1.3 now the weather app crashes every time I open it and the plane icon for the airplane mode toggle in sbsettings doesn't show.
Any one have any ideas on how I can fix this?

Thanks in advance.
therockjn is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 12:05 PM   #229
utahman130
macrumors 6502a
 
utahman130's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Salt Lake City, Utah
Quote:
Originally Posted by Darkhrse99 View Post
I downloaded Evasi0n and got the icon Evasi0n 1.0, but when I open it it crashes, anyone else have this problem?
Evasi0n 1.1 was just released yesterday, with proper support for 10.5
__________________
iPhone 6 Plus (16 GB, T-Mobile, Grey) / 24" 2011 iMac / iPad 1 (64 GB, Jailbroken) / iPod Classic (Black, 160 GB)

Past: iPhone 5 / iPhone 3GS / 17" iMac G5 / 6 iPods / PowerBook 1400cs
utahman130 is offline   1 Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 02:49 PM   #230
dadooo
macrumors member
 
Join Date: Aug 2011
EDIT: Opened separate thread

Last edited by dadooo; Feb 12, 2013 at 04:39 PM.
dadooo is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 08:27 PM   #231
rburly
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2009
After a minor glitch in my JB using 1.0 yesterday everything was fine. I downloaded 1.1 and am back to just having Cydia and a couple other non-functioning JB downloads. And, there's no way to go back to 1.0. Cydia won't even load.Thanks evasi0n.

Last edited by rburly; Feb 12, 2013 at 08:34 PM.
rburly is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 02:16 AM   #232
chris7777
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2008
I seemed to have fixed the problem by deleting the the xsellize repository.
chris7777 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 05:48 AM   #233
confucious
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2010
Location: Woking, UK
Most problems can be fixed by deleting dodgy repos.
__________________
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
confucious is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 06:56 AM   #234
rburly
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by confucious View Post
Most problems can be fixed by deleting dodgy repos.
I can't get into anything since the evasi0n 1.1 "upgrade". Cydia starts to open, then quickly closes. Winterboard opens then closes as well.
rburly is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 11:06 AM   #235
Mordecai2411
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2013
Location: New Mexico
Cydia Crashing

I jailbroke my iPhone 4 on iOS 6.1, and I installed something, but it crashed so i booted it up while holding the up volume button, but now Cydia crashes when i open it! Any help?
Mordecai2411 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 11:22 AM   #236
Darkhrse99
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Jan 2013
Location: New Mexico
Quote:
Originally Posted by utahman130 View Post
Evasi0n 1.1 was just released yesterday, with proper support for 10.5
Thank you, it worked!
Darkhrse99 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 19, 2013, 02:05 PM   #237
ZeWarrior
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by teamjaycub View Post
I'm using a jailbroken iPhone 5 on 6.1..

I use the regular official Twitter app for Twitter on my phone. Recently, after the evasi0n jailbreak, Twitter released an update for their App. So, I updated.

Ever since the update, I can't retweet anything. Anytime I do, it ends up being a random tweet from someone I don't follow from like 2007-2009. Very strange.

Also, if I tap on a tweet from someone who has a lot of followers, it doesn't tell me how many favorites or retweets that tweet has.

I've tried deleting and re-installing the app several times, as well as deleting my account of my phone.

Is there any way to fix this?
Thanks.

EDIT:I just tried Twitter in Safe Mode, and it works fine. I'm not sure what package is causing the issue. I uninstalled everything I had right before it stopped working
I was/am having this exact issue, anyone find a fix yet?
ZeWarrior is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 20, 2013, 03:36 PM   #238
ppfd
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2007
Location: West Virginia USA
If anyone is having problems getting evasion to work try and download using Fire Fox or possibly Chrome.

I spent over an hour trying to JB my 4 on 6.12 after downloading via Safari.

I uninstalled everything and download via FF and JB my phone in minutes.
ppfd is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 20, 2013, 04:24 PM   #239
confucious
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2010
Location: Woking, UK
Quote:
Originally Posted by ppfd View Post
If anyone is having problems getting evasion to work try and download using Fire Fox or possibly Chrome.

I spent over an hour trying to JB my 4 on 6.12 after downloading via Safari.

I uninstalled everything and download via FF and JB my phone in minutes.
Ah! The old Safari download problem again. Not come across that for a couple of years.
__________________
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
confucious is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 20, 2013, 08:34 PM   #240
teamjaycub
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by ZeWarrior View Post
I was/am having this exact issue, anyone find a fix yet?
Yes, I found out that iAPFree was causing the issue.
teamjaycub is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 20, 2013, 11:53 PM   #241
Will2145
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2012
Location: Vancouver, Canada
Icons in folders look big

why do some of my apps in my folders look friggen huge... cant seem to solve this problem
Will2145 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 12:06 PM   #242
c0venant
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2012
I'm pretty sure before I had the jailbreak I could see the duration of calls in the screen, during the calls and right after finishing. Now I have to open the "Recents" tab to see the duration. Is this happening with anyone else? is there a fix for it?

I'm on iOS 6.1 with the original/first Evasi0n jailbreak, iPhone 5. Thanks
c0venant is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 12:10 AM   #243
zamudiovsky
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2012
Hey guys, i need a little help…
I modified my lock screen notification pop up background to a transparent one, but I just realized I didn't backup the original one Now that i changed the theme I still have the transparent notification and cannot see anything with it hahaha

Is there anyone nice enough to help me by uploading the original files so I can replace them? please hahaha!

thanks!

Edit: the files are in com.apple.TelephonyUI/BulletinWellLock@2x.png and BarLCD@2x~iphone.png
and the other is at com.apple.springboard/BulletinListLockScreenFirstAlertBG@2x~iphone.png
zamudiovsky is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 01:27 AM   #244
PaddyFowler
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2007
Help please....

Hi guys,

I'm running iOS 6.1 (Build 10B143) on my iphone 5 - and the first jailbreak from EvasiOn.

Want to update to iOS 6.1.2 because of the Exchange issue - however i've been having difficulty.

I downloaded the stock 6.1.2 and tried to manually restore to it - but i got an error saying that firmware was not the correct version (forgive me i didn't take note of the exact message).

I then downloaded the 6.1 (same build as the one i have) to try and just restore to it - but again it's not letting me do it due to this firmware error.

Anyone experience this and have a fix for it?

Thanks in advance.
PaddyFowler is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 01:45 AM   #245
confucious
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2010
Location: Woking, UK
Why did you download he FW? Just restore in iTunes.
__________________
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
confucious is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 10:59 AM   #246
loskickking23
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2008
I updated and re jailbroke yesterday and my data just stopped working.... What caused this ?
loskickking23 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 23, 2013, 09:14 AM   #247
SSpiro
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2007
Location: Atlanta, GA
Guys, I'm stuck on stage 2, step 1/3.. Just sitting. Has been for 25 minutes.

What do i do, how do i fix?
__________________
[MBP2,2][160GB iPod][80GB iPod][Black 64GB WiFi iPad2][Black 64GB WiFi iPad1][Samsung Galaxy S3]
SSpiro is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 23, 2013, 09:27 AM   #248
SSpiro
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2007
Location: Atlanta, GA
Quote:
Originally Posted by SSpiro View Post
Guys, I'm stuck on stage 2, step 1/3.. Just sitting. Has been for 25 minutes.

What do i do, how do i fix?

Now its stuck on stage 1.
__________________
[MBP2,2][160GB iPod][80GB iPod][Black 64GB WiFi iPad2][Black 64GB WiFi iPad1][Samsung Galaxy S3]
SSpiro is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 24, 2013, 09:33 PM   #249
GD825
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
i dont know if this is a 6.12 glitch or evasi0n related, but when im listening to my music on my ipad 3 , the sound will just stop, and the volume bar will vanish in the music area, and the volume buttons on the side of the ipad wont let me change the volume at all, and only fixes itself when i remove my headphones, then plug them back in.. its very strange..

anyone else come across this issue?
GD825 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 25, 2013, 08:18 PM   #250
utbaseball30
macrumors member
 
Join Date: Oct 2008
Location: miami, fl
Send a message via AIM to utbaseball30
I have an iPhone 5 iOS 6.1.2 JB with the latest Evasion

I am having issues with Pandora Skip. It works fine, but when I try to use Facebook and other apps while pandora is running, the apps crash

Anyone having similar issues?
utbaseball30 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: is it the evasi0n or 7.0.6 ? 5aga Jailbreaks and iOS Hacks 2 Feb 28, 2014 06:29 PM
General: Evasi0n 1.01 is out TriJetHero Jailbreaks and iOS Hacks 48 Dec 28, 2013 12:53 PM
iPhone: Please help with 4S 6.1.2 evasi0n xabi Jailbreaks and iOS Hacks 2 May 14, 2013 11:59 AM
iPhone: evasi0n 1.3.... mickehed Jailbreaks and iOS Hacks 2 Feb 13, 2013 02:59 AM
iPhone: Trouble connecting to VW Jetta Bluetooth after Evasi0n jailbreak. JBryan84 Jailbreaks and iOS Hacks 3 Feb 8, 2013 07:28 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:07 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC