Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 5, 2011, 12:44 AM   #1
GrahamW0009
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2010
Drag and drop mac to mac in parallels or vmware?

Hello everyone, does anyone know how to get drag and drop to work for vmware or parallels? I'm trying to get mac os x server 10.6 to run inside mac os x 10.6 The problem is I can't drag and drop between the two. I can copy and paste between the two using vmware, but I need drag and drop as well.

Regards,
Graham
GrahamW0009 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 5, 2011, 05:36 AM   #2
maflynn
Moderator
 
maflynn's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Boston
With vmware, you install their client tools in the guest OS to provide the drag and drop capability
__________________
~Mike Flynn
maflynn is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 5, 2011, 10:57 AM   #3
GrahamW0009
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2010
Hello maflynn, I installed the client tools, but they only got copy and paste to work. I've googled around, and I don't think it's posable to drag and drop between mac and mac. I think it only supports mac and windows.

Hopefully I'm wrong, but I don't think I am.

Regards,
Graham

Last edited by GrahamW0009; Jun 5, 2011 at 12:23 PM.
GrahamW0009 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Tags
mac os x 10.6, mac os x server 10.6, mac to mac, parallels 6, vmware fusion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Mac App Store] Dropshelf a drag-and-drop helper app nicky0 Mac Applications and Mac App Store 14 May 29, 2014 10:05 PM
[Mac App Store] Introducing Yoink - take the drag out of drag and drop m.gansrigler Mac Applications and Mac App Store 25 May 19, 2014 06:35 AM
VMs (VMWare, Parallels) and new 2013 Mac Pro for software development macrumorsuser10 Mac Pro 15 Feb 6, 2014 04:33 PM
Mac Pro - OS X. Can't get 2nd Eithernet Port To Bind into VMWare or Parallels Thelazer Mac OS X Server, Xserve, and Networking 6 Aug 11, 2013 08:05 AM
Whats best to run Corel Draw on a mac Bootcamp VMWare or Parallels jamier Mac Basics and Help 1 Sep 6, 2012 04:22 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC