10.5.3 Broke My Apps (List yours here)

Discussion in 'macOS' started by Switz213, May 28, 2008.

  1. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #2
    i think you mean 10.5.3 ? unless panther is your thing
     
  2. Switz213 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2008
    #3
    Panther ftw!

    Nah sorry, typing to fast :D.

    If a mod could ever so kindly fix that please.
     
  3. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #4
    go to your post at top click edit then go advanced - should let you change title
     
  4. Switz213 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2008
    #5
    Done, thanks.
    Most forums don't allow you to change topic title...
    Hmmm, thanks.
     
  5. Virgil-TB2 macrumors 65816

    Virgil-TB2

    Joined:
    Aug 3, 2007
    #6
    Not exactly broken ...
    but I did acquire a new "Developer" folder on the top level of my HD. :)

    I have this at home because I installed XCode, but previous to 10.5.3 update my work machine had just the default folders and no "Developer" folder.

    .
     
  6. Switz213 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2008
    #7
    I have one too, and I have installed XCode. Not sure if it was there already or not, but I have one there too.
     
  7. J@ffa macrumors 6502a

    J@ffa

    Joined:
    Jul 21, 2002
    Location:
    Behind you!
    #8
    That's supposed to be normal behaviour, I believe: I have XCode and the iPhone SDK in there on mine, and it's always appeared (in my experience) when installing XCode. Hmm.

    Didn't break anything on mine though. After a reboot, it's wonderfully zippy generally and seems to be a lot more settled. I have an iMac G5, and I could kind of feel it struggling on 10.5 -> 10.5.2 in a way it never did on Tiger. Seems a lot more together now, though. :D
     
  8. twoodcc macrumors P6

    twoodcc

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Location:
    Right side of wrong
    #9
    well it messed up my mac pro. something about the permissions. i'm having to repair them from my leopard disk right now. hopefully it'll fix the problem
     
  9. merc669 macrumors 6502

    merc669

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Location:
    Southern MD, USA
    #10
    Nothing broke here. Appears much more responsive (Safari). Checked my permissions and all is correct from Disk Utility. So much pleased here.....

    Bill.....:apple:
     
  10. RITZFit macrumors 65816

    RITZFit

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    In my Corner
    #11
    so far so good. I got that "developer" folder from 10.5.2 (had to format and reinstall everything last wk so I still remember :D )
     
  11. cal6n macrumors 68000

    cal6n

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Location:
    Gloucester, UK
    #12
    Nothing, yet, and it's likely to stay that way if past experience is any guide.
     
  12. G-Com macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2008
    Location:
    North of The 'Nati
  13. Crow47 macrumors member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #14
    Won't even install :(

    This is odd. Something I wouldn't expect from Apple. The package, through both system update and through the direct install, won't install the update. When it goes through system update, it says the package cannot be verified. In the direct install, it says it can't find the package! This is quite frustrating. Any ideas?
     
  14. G-Com macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2008
    Location:
    North of The 'Nati
    #15
    http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=106695
     
  15. BlakTornado Guest

    BlakTornado

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    Washington, OH
    #16
    10.5.3 broke my heart.



    Oh and I'm having erratic Airport behavior now.

    But that could be caused my many things.
     
  16. Switz213 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2008
  17. rhett7660 macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
    #18
    Anybody else having email issues? I am using the HTTPMail for hotmail accounts and now my mail is not syncing. I have taken them off line, reloaded them and nothing is working. I can send emails but for some reason it doesn't want to load the new ones.

    Any suggestions?


    **Update** It is not letting me send emails either.....

    **Update** Looks like this app doesn't work with the newest update yet.....
     
  18. orangetrumpeter macrumors member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Location:
    Urbana, IL
    #19
  19. rhett7660 macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
    #20
    Is this items that were already in your iCal or ones you just put in closed and then reopened? Just curious because when I first started up after the install this happened. I shut down my system and started it back up and the double entry was gone. It hasn't happened since.

    These have been the only two things I have noticed... but to be fair the one is not apples fault since I am using a third party plugin to get my email from my hotmail account.

    Everything else seems to be running fine now. It did take a couple shut downs and restarts but since then everything has been working fine (with the exception of my email.)
     
  20. orangetrumpeter macrumors member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Location:
    Urbana, IL
    #21
    All of the mysterious duplicates were ones added to the Calendar with .ics files. I tried the TimeMachine backup restore and it worked for a matter of minutes, then before my eyes hundreds of events just appeared.

    I haven't restarted my machine since the install/restart for 10.5.3, so I'll try that.
     
  21. macfilm macrumors regular

    Joined:
    Nov 11, 2007
    #22
    After first boot up after download I got a message saying "Leopard cache cleaner is not compatible with 10.5.3"
     
  22. jimmacg5 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Location:
    Boston
    #23
    Microsoft internet explorer is dead on the mac

    After installing 10.5.3 Microsoft internet explorer 5.2 stopped working. I enjoyed moving IE to the trash.
     
  23. frakke macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Belgium
    #24
    I have the same problem, now i am forced to use entourage, because thunderbird with hotmail isn't working either...
    I hope they fixe it fast, i love mail :)
     
  24. frakke macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Belgium
    #25

Share This Page