10.6.3/Firefox 3.6 display bug?

nullx86

macrumors 6502a
Original poster
Jun 26, 2009
884
0
Wilmington/Jacksonville, NC
Ok, I started having this issue only after updating to 10.6.3. Firefox was upgraded to 3.6 when I was running 10.6.2 and I had no issues before. In a web page, some of the pixels/images & text, shift just a few pixels to the right. It doesn't seem to be bad coding on the web page. I have tried seeing if I can recreate it in Safari, and no go. Any one else experiencing this?
 

Attachments


Feb 15, 2009
5,489
1
Boston, MA
I must be missing something. I can't see anything. And if there is something wrong, it has nothing to do with 10.6.3. It can only have to do with Firefox or the website code.
 

Arrandale

macrumors regular
Feb 24, 2010
166
1
Ok, I started having this issue only after updating to 10.6.3. Firefox was upgraded to 3.6 when I was running 10.6.2 and I had no issues before. In a web page, some of the pixels/images & text, shift just a few pixels to the right. It doesn't seem to be bad coding on the web page. I have tried seeing if I can recreate it in Safari, and no go. Any one else experiencing this?
reinstall firefox

10.6.3 is really horrible, i've been hearing tons of issues from people... thank your stars your computer still even boots

i'm happy for my lappie in 10.5.8
 

nullx86

macrumors 6502a
Original poster
Jun 26, 2009
884
0
Wilmington/Jacksonville, NC
I must be missing something. I can't see anything. And if there is something wrong, it has nothing to do with 10.6.3. It can only have to do with Firefox or the website code.
its not missing any code, loading it in firefox on Ubuntu and Windows doesnt do this...

reinstall firefox

10.6.3 is really horrible, i've been hearing tons of issues from people... thank your stars your computer still even boots

i'm happy for my lappie in 10.5.8
Really? 10.6.3 seems to be a lot less buggy then 10.6.2.. Ill try a reinstall, did I doubt that will do much, it just updated again the other day.
 

peckerhead

macrumors member
Apr 26, 2009
78
32
Ok, I started having this issue only after updating to 10.6.3. Firefox was upgraded to 3.6 when I was running 10.6.2 and I had no issues before. In a web page, some of the pixels/images & text, shift just a few pixels to the right. It doesn't seem to be bad coding on the web page. I have tried seeing if I can recreate it in Safari, and no go. Any one else experiencing this?

I haven't yet noticed this on any other sites, but I have been able to reproduce this on the same site that you noticed the issue with (OSX 10.6.3, FF 3.6.3)
 

Attachments