10.9.2 13C32 FaceTime camera doesn't work

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by ZeeDD, Dec 23, 2013.

  1. ZeeDD macrumors regular

    Joined:
    Oct 9, 2012
    #1
    Hi all,

    Just installed 10.9.2 13C32 build and my MBA mid-2013 facetime camera doesn't work anymore, anyone else also concerned ?

    Thanks.

    Franck
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Issue a bug report to apple via their developer website.
     
  3. ZeeDD thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 9, 2012
    #3
    Done. Just want to know if it's a bug or a failure of my MBA...
     
  4. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #4
    I see what you're saying :eek:

    Does the camera work in Photo Booth?

    my iSight camera in my ACD stopped working in 10.9.1 so, its possible its a bug.
     
  5. mmomega macrumors demi-god

    mmomega

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Location:
    DFW, TX
    #5
    I've issued a bug report a little while ago on the same issue...same hardware. I haven't heard anything back yet. Hopefully the next beta is soon and addresses the problem.
     
  6. micky1234 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 6, 2012
    #6
    Same here, facetime camera doesn't work on MBA 11' mid2013.

    If I connect to thunderbolt display and use the camera there all works fine.

    Any thoughts on how fix this?

    Any attempts to reverse to an older AppleCamera.plugin do fail...
     
  7. ZeeDD thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 9, 2012
  8. gohra macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    #8
    Same here, facetime camera doesn't work on MBA 11' mid2013.
    Reinstalled 10.9.1 and everything is OK.

    Arek
     
  9. spacemanspifff macrumors 6502

    spacemanspifff

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Location:
    SPACE
    #9
    Video Mirror

    Hi All,

    You'll probably find that you have some video mirroring app installed - AirDisplay, AirParrot or something like that. It's an Apple issue which the other video people say will be fixed (hopefully) in 10.9.3! For now if you need your cameras to work - uninstall the other app(s) and restart.

    You may need to launch Skype to get it all going again!

    Hope this helps...
     

Share This Page