1066 DDR2 in 2006 Mac Pro?

Discussion in 'Mac Pro' started by neckarb, Oct 24, 2010.

  1. neckarb macrumors regular

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #1
    Hey Guys,
    I've currently got 12GB of DDR2 667Mhz of RAM in my 2006 Mac Pro, could I use 1066mhz DDR2?

    Thanks in advance.
     
  2. Cindori macrumors 68040

    Cindori

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Sweden
  3. neckarb thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #3
    even if I replace all the RAM with 1066? :) Thanks for the quick reply btw.
     
  4. Transporteur macrumors 68030

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Location:
    UK
    #4
    Yes. The system bus/EFI specifies the speed the RAM will be accessed with, not the RAM itself.
     
  5. neckarb thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 29, 2007

Share This Page