1080p is overkill for me, 720p?

Discussion in 'iPhone' started by t.bird, Oct 14, 2011.

  1. t.bird macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2011
    #1
    So, I really don't need 1080p...my laptop won't even smoothly play it.

    I was hoping for a feature to change between 720p and 1080p, but have come up with nothing. Is there something I may be missing?
     
  2. theDUB macrumors 6502a

    theDUB

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Location:
    SLT, CA
  3. mkruck macrumors regular

    mkruck

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Location:
    San Antonio, TX
    #3
    Cover up1/3 of the camera lens with duct tape.
     
  4. forza69 macrumors 6502a

    forza69

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Location:
    San Diego, CA
  5. famoussasjohn macrumors 6502a

    famoussasjohn

    Joined:
    Jul 7, 2010
    #5
    Let's make a trade and I'll send you my iPhone 4 that shoots in 720p for your iPhone 4S.
     
  6. mrsir2009 macrumors 604

    mrsir2009

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Location:
    Melbourne, Australia
    #6
    What laptop have you got and what are the specs?
     
  7. t.bird thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2011
  8. famoussasjohn macrumors 6502a

    famoussasjohn

    Joined:
    Jul 7, 2010
    #8
    :D What kind of laptop do you have? Have you by any chance updated your graphics card drivers? Could possibly help if it actually does support 1080P.
     
  9. mactmaster macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2010
  10. PhazonUK macrumors 6502

    Joined:
    Jun 1, 2010
    #10
    It would still be nice to have an option between 480p, 720p, and 1080p.

    One good example is when you know you'll be taking a lot of video but don't have a lot of storage space left.
     
  11. t.bird thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2011
    #11
    Its a Toshiba, a couple years old. I think the main reason is because it was a Vista machine that I reverted back to XP (for obvious reasons) and not all the hardware plays along 100%. I have a mac pro as well in my studio, but I try not to use it for anything other than audio.

    I'll look into apps, there doesn't appear to be any info for 4S yet...but I'm sure soon app info will be updated

    Exactly.
     
  12. mrsir2009 macrumors 604

    mrsir2009

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Location:
    Melbourne, Australia
    #12
    On most phones you can choose the quality... Maybe there's an app for that? :)
     

Share This Page