113..have installer, but can't install apps.

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by nateco, Jan 27, 2008.

  1. nateco macrumors regular

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #1
    Ok..so..I have 1.1.3 with the installer and all the iphone apps, but when I try and install apps..they don't show up....I used the dev oficial and used ijailbreak to get the apps and wiggly screen.

    What am I missing.
     
  2. phatboy macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #2
    same here.

    i have everything the same as before (jailbroken 1.1.2)
    its still got all my notes and mail settings etc.
    all my installed apps are gone but installer is still there.

    but when i try and open installer i just get this background with a pencil and paper and it restarts to the "slide to unlock" screen.

    any suggestions?
     
  3. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #3
    SSH into your Touch. Locate installer in apps. folder. change permissions to 755.
     
  4. lellis2k macrumors 6502

    lellis2k

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Location:
    Sheffield, UK
    #4
    My 1.1.3 installer was working fine yesterday but today it just freezes at 0% checking sources, I've tried removing all except apptapp official but still the same. It stays like it forever until I hold home.

    Is there a way of reinstalling installer?
     
  5. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #5
    Yeah go into the folder and look for the thing called "installer" and right click then click properties. Then change the numbers to 755.
     
  6. nateco thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #6
    so far, I haven't been able to get ssh installed on the ipod.
     
  7. nateco thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #7
    i actually got appolo installed, but it crashes when I try and log in.
     
  8. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #8
    You were supposed to select SSH in the 1.1.2 jailbreak screen. It should be on the Touch. If not, your in trouble if you can not use installer to remove items.
     
  9. nateco thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #9
    Rats...


    Does this mean I need to go back to 1.1.2
     
  10. dagored macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Location:
    Florida
    #10
    No 1.1.1 then 1.1.2 then get the Developers JB off installer, by the way, update installer and BSD subsystem in 1.1.2 while you are at it. Then load again. Fast now, the run has slowed down. Took me 20 minutes.
     
  11. nateco thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #11

    It took ages running the dev version from installer last night, hope it goes faster today.
     
  12. phatboy macrumors member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #12

    SAVIOUR!!
     
  13. Aaleck macrumors 6502a

    Aaleck

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Location:
    Michigan, USA
    #13

Share This Page