15" Retina Macbook Pro

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by colonelradec, Jun 30, 2012.

  1. colonelradec macrumors newbie

    Joined:
    Aug 21, 2011
    #1
    Guys I'm studying Aerospace Engineering. I need a computer that I can use some AutoCat stuff on it and i will use it as my main computer.. Is it good for me ?
     
  2. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #2
    You could just as easily use a non-retina MBP. Either should be able to easily handle AutoCAD... and perhaps AutoCat, as well.
     
  3. colonelradec thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 21, 2011
    #3
    I think retina display is amazing.I want retina display cause of this.Thanks for the answer.
     
  4. stevelam macrumors 65816

    Joined:
    Nov 4, 2010
    #4
    there is no retina version of autocad. good luck waiting for an update from autodesk for anything mac.
     
  5. Cordless_Drill macrumors regular

    Cordless_Drill

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Location:
    Montgomery, Ala., USA
    #5
    I'm no AutoCAD expert, but I'd probably stick with a "standard" MBP for that application right now. These things are beasts in their own right -- and it's not like the "regular" screens stink!
     
  6. The-Pro macrumors 65816

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Germany
    #6
    I'd say get the high-end 15" with the hi-res screen option. Its got the same power and doesn't have to power such a high resolution retina screen, which by the recent article creates problems.
     
  7. TheHound macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2012
    #7
    If your software uses the GPU at all, you may want to steer clear since the GPU is maxed out due to having to scale everything.
     

Share This Page