15" SR MBP 2.4 = No Widescreen Quake 4???

Discussion in 'MacBook Pro' started by ChudMaster, Aug 4, 2007.

  1. ChudMaster macrumors newbie

    Joined:
    Jul 23, 2007
    #1
    How come i cannot run quake 4 in widescreen? I called aspyr and they said that quake 4 does not support the new graphics card in the SR MBP's. When will a patch or firmware update come out so i can play the game in all its glory. I have downloaded all the patches so far. Thanks.
     
  2. henhowc macrumors regular

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Location:
    Los Angeles, CA
    #2
  3. EvryDayImShufln macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #3
    You can do it. In the graphical settings there is a choice where you have to select "16 by 10" (which is widescreen). Then the widescreen resolutions, such as 1440x900 are available to you. I should know because I did this yesterday lol, unless I'm not completely patched up to date and newer patches took away features (???).

    Lol anyway give that a shot
     
  4. ChudMaster thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 23, 2007
    #4
    I am running natively in osx. 10.4.10. I tried the widescreen selection, and it did nothing.
     
  5. Tom McMahon macrumors member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Location:
    Orlando, Florida
    #5
    Do you have the latest Quake 4?

    I downloaded the update yesterday. And I'm currently running in 16:9 widescreen mode (not that it should matter as I was running in widescreen mode before the update).

    http://www.macupdate.com/info.php/id/21330

    Tom
     

Share This Page