15" Studio Display LCD problem

Discussion in 'Mac Accessories' started by Ryan T., Dec 10, 2007.

  1. Ryan T. macrumors 6502a

    Ryan T.

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Location:
    Rochester, NY
    #1
    I just acquired a 15" LCD Apple Studio Display. Seems in great shape, except I can't get it to power on. I have installed a graphics card with an ADC port (actually 2 of them on 2 different machines) in an AGP slot, and the VGA on these cards work. However, when I plug in the ADC port, nothing happens.

    Is there a step I'm missing as to synching the monitor and computer, or possibly in hooking up the video card (I know it's a powered port, but I assumed it was just AGP bus powered...)

    Or do I just have a broken LCD?

    I have reset the PRAM and PMU, that didn't seem to do anything.

    Anyway, thanks for the help!

    Ryan
     
  2. dante@sisna.com macrumors 6502a

    dante@sisna.com

    Joined:
    Apr 21, 2006
    #2
    I have this monitor

    I have a 15" Apple LCD Studio Display.

    I run it on a G4 400, G4 500 Dual, and G4 933 via the ACD connector.

    I use stock video cards as you are doing via the AGP slot.

    All I do is plug the monitor into the ADC port and it works: I think you might have a defective monitor.

    Dante
     
  3. Ryan T. thread starter macrumors 6502a

    Ryan T.

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Location:
    Rochester, NY
    #3
    Thanks for the help, but found out it's because I'm using Sawtooth machines and the ADC's need GigE or DA's or higher to run. Oops!
     
  4. dante@sisna.com macrumors 6502a

    dante@sisna.com

    Joined:
    Apr 21, 2006
    #4
    Thanks for letting us know that. Dante
     

Share This Page