1Password on two different machines?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Ol!ver, Oct 16, 2008.

  1. Ol!ver macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2005
    #1
    I've just bought a MacBook, and its lurrrrvly.

    Is it possible to have 1password installed on two machines and sync between them?


    Cheers
     
  2. sfwalter macrumors 68000

    sfwalter

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Dallas Texas
    #2
    If you have a .mac/me account you can. I sync my keychain (which is where the data for 1Password is stored).

    scott.
     
  3. Ol!ver thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2005
    #3
    Ahh, so just install the app on both machine and I'm good to go? Already got MobileMe syncing keychains.
     
  4. sfwalter macrumors 68000

    sfwalter

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Dallas Texas
    #4
    I believe so. I don't think I did anything special. If it doesn't work post back here and I will see if there was any setting I had to enable.
     
  5. Ol!ver thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2005
    #5
    No dice :(
     
  6. lostinmysphere macrumors member

    Joined:
    May 2, 2008
    #6
  7. blodwyn macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Location:
    Portland, Oregon
    #7
    I can confirm that this is working well for me using DropBox
     
  8. sickmacdoc macrumors 68020

    sickmacdoc

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Location:
    New Hampshire
    #8
    1Password has their own service free to sync passwords among multiple machines called my1Password ( https://my.1password.com/ ) but in looking at it I see it is by invitation only. I got my invitation right after I bought 1Password, so maybe purchasing it is the ticket to use it.... would be worth asking about as it works very smoothly.
     
  9. Ol!ver thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2005
    #9
    Tried making it work with MobileMe and gave up, using Dropbox now :)

    So do I need to buy another license for the Macbook ?
     
  10. blodwyn macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Location:
    Portland, Oregon
    #10
    I would read the license agreement and judge for yourself. I have 2 licenses - I bought the first and got a second as part of a bundle, but I've had no problems using only one of the licenses on both my systems.
     

Share This Page