2.2 crashing cs5

Discussion in 'MacBook Pro' started by Kanthony, Mar 11, 2011.

  1. Kanthony macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Location:
    nj/nyc
    #1
    Just got my 2.2ghz, and now when I save out files in any CS5 application, the app's crash(or get ceaseless beachballs). Any else having any similar issues with CS5? I've never had this problem on any of my machines. Can anyone read Adobe crash log files?
     
  2. YsoSerious macrumors 6502

    YsoSerious

    Joined:
    Oct 8, 2008
    #2
    Did you migrate or restore cs5 from a back-up? If you did try uninstall and re-install. Pro apps don't play nice with restoring from back up. Also check to see if it is running at 64bit.
     
  3. Kanthony thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Location:
    nj/nyc
    #3
    I checked and they are running 64 bit, I transferred everything over to my new machine via migration assistant. I'm thinking I should reinstall osx and do a clean install of every app?
     
  4. YsoSerious macrumors 6502

    YsoSerious

    Joined:
    Oct 8, 2008
    #4
    I would try to reinstall cs5 first. Mac sure you deactivate it from your Mac and then reinstall.
     
  5. namethisfile macrumors 6502a

    namethisfile

    Joined:
    Jan 17, 2008
    #5
    i would reinstall os x and the apps manually instead of relying on migration assistant.
     
  6. Kanthony thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Location:
    nj/nyc
    #6
    I've also noticed that it only happens when I'm working off one of my external drives (brand new WD Studio 500gb's) via firewire. If I try to write to an external drive, boom crash, but if I work locally off my system drive, I can read/write fine with no issues. And even more specifically, it only happens when writing tiff files. Strange?
     
  7. Kanthony thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Location:
    nj/nyc
  8. Kanthony thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Location:
    nj/nyc
    #8
    I reinstalled CS5, all seems to be working now.
     

Share This Page